@HermanKoster
- 2015
Wij hebben hier gisteren overnacht: een fijne plaats bij een multifunctioneel gebouw. Vlakbij huizen, voelt weg veilig. Het is schoolvakantie, het gebouw is gesloten. Maar in het speeltuintje speelden en schommelden kinderen, de ouders zaten erbij op de pucknickbankjes; en kinderen fietsten over de grote parkeerplaats, een gezellige boel. ‘s Nachts heel rustig, we stonden met 3 campers. Een fijne overnachtingsplek!
Wij waren hier vandaag, althans op het adres dat je op doorklikken op de nieuwe website vindt. Deze camperplaats bestaat al jaren niet meer.
Wat een idyllische camperplaats, tussen bosschages en bij een strandje aan het Kattegat! Wij stonden er vannacht, met nog 3 andere campers. Betalen kan met de Easypark-app. Een van de beheerders liet ons zien hoe we op het strandje vanaf de bruine bank, met een verrekijker 200 à 300m het water verderop zeehonden konden zien zwemmen, steeds die koppen boven het water uit, bijzonder! Een oud toilet in een houten hokje en je kunt water tappen.
Wij stonden hier met 2 campers op 17 mei 2024. Mooi gelegen camperplaats, die in trek was bij veel camperaars, want hij stond helemaal vol. Had misschien te maken met de Noorse Nationale feestdag: Grunnlovsdag. Wel aan de dure kant, zonder voorzieningen. Je kunt er prachtig wandelen en het is ‘s nachts doodstil op deze ‘zuidkaap’ van Noorwegen. Ondanks de prijs vinden wij het voor herhaling vatbaar! Er is een winkeltje, met een bakker erbij.
Hele mooie camperplaats met veel groen. Overdag kunnen er vliegtuigen over vliegen, zijn niet zo gehorig. Ook de trein in de buurt is weinig gehorig. ‘s Nachts hebben we alle vier prima geslapen. Je kunt heel makkelijk het leuke stadje inlopen, er is een goeie BurgerMe en een prima Eiscafé. Voor ons een aanrader!
Wij hebben deze camperplaats als mooi en schoon ervaren; behalve de kerkklok in de verte geen geluiden gehoord. Idyllisch gelegen. Er stonden 4 campers en een tentje. Je kunt er mooi een kanaalwandeling maken, bij een van de volgende bruggen het kanaal over en aan de andere kant weer terug wandelen.
Vandaag op deze parkeerplaats c.q. camperplaats gestaan om Troyes te bezoeken. Er stonden nog 2 campers, weinig auto’s. Maar toen de 2 campers vertrokken, voelden wij ons er niet prettig meer. Er kwam veel bedrijvigheid: jongeren fietsten rond. Auto’s kwamen, mensen bleven praten. Er werd veel naar de camper gekeken. Een rolstoeler reed rondjes en bleef nadrukkelijk stilstaan bij ons, keek ons minutenlang strak aan. Om 19:00 vertrokken daar.
De camperplaats bevindt zich op een industrieterrein achter een gesloten poort. Je kunt je tot 19:00 melden bij de receptie van een achter gelegen bedrijf, je wordt ingeschreven en je krijgt je persoonlijke code om de poort in en uit te kunnen rijden. Daarna moet je het telefoonnummer bellen dat hierboven bij de info staat vermeld en kun je je code alsnog ontvangen. Fijne en veilige camperplaats voor de nacht!