@HiddeBouke!
- 2019
Prima camping met alle voorzieningen. ze deden hun best om voor ons een plekje te vinden voor 1 nacht. zeer gastvrij dus is onze ervaring.
We hadden geluk, het laatste plekje op Anja kleine natuurlijke camping. Bel dus van tevoren voor 1 van de 4 plekjes. Goed sanitair en stroom voor je camper of tent (ook 4 - 5 plekjes). Avonds lekker bij het kampvuur. Lopend naar de prachtige watervallen in het bos. Start en einde bij een klein restaurantje vlakbij de camping. Doe wel goede wandelschoenen aan anders glijd je echt uit daar!
Prachtige spot aan zee. maakt eigenlijk niet uit waar je staat. gewoon hier naar toe rijden rondje lopen en je plekje uitzoeken. op dit moment kunnen er zo nog 10-15 campers bij elke dag! Overal zwemplekjes en in 10 min loop je naar het dorpje waar je een drankje of hapje kunt doen. vers brood op de camping bijna de hele dag! supermarkt op 5 min, tot 14:00 open!
Eindelijk een camping waar je gewoon aan kan komen rijden. De tijd maakt niet uit. Je krijgt een druppel voor douche, toilet (gratis), en een pasje voor de slagbomen. Zoek zelf je plekje en blijf zolang je zelf wilt langs de Soca rivier (ijskoud)… restaurantje op terrein en een winkeltje op 10 minuten fietsen (dicht tussen 12:00-16:00. aanrader!
Heel fijn een weekend met de camper hier gestaan. Goed om te weten dat er sinds dit seizoen nieuwe eigenaren zijn die de hele camping een upgrade hebben gegeven. mooie tarp met banken om lekker te relaxen, toilet gebouw helemaal vernieuwd, bankjes, plaatsnummers. De ontvangst is persoonlijk en hartelijk. houdt rekening met inchecken vanaf 14:00 en uitchecken voor 12:00. Gratis stroom, douchen één muntje. In 15 minuten loop je naar hartje centrum!
We bezochten deze camping met onze buscamper. Plekken zijn groot genoeg met alleen stroom voorziening. Fijne douches en altijd schone toiletten. mogelijkheid tot afwassen (zelfs afwasmachine) winkeltje met broodjes, drinken en wat klein soul. Lidl op 5 min. Je loopt zo het strand op en altijd wel een plekje, ook in de schaduw. Veel watersporters op de camping wat een leuke sfeer geeft. Na 10:00 altijd stil tot 9:00 de volgende dag. aanrader!
Wij hebben 1 nacht gestaan in Sneek. Van te voren bij de havenmeester telefonisch gereserveerd. super vriendelijk ontvangen. in de winter is het MIVA toilet met douche open. Heerlijk warm binnen, lekkere warme douche (6min voor €1,-). Verder kun je stroom gebruiken door je ps of telefoon tegen de paal te houden en een hoeveelheid KwH te kiezen. Centrum Sneek op 7 min lopen langs de grachten. Wij zeggen, tot de volgende keer!!