@Hobby2009
Vandaag gesloten ivm verbouwing. Volgende CP aantal km doorrijden aan het water. Heel mooi plekje. Douche en wc afgesloten buiten het seizoen. Grijs water en toilet kan je wel kwijt
De camperplaats is mooi, voldoende ruimte. Maar om 22.00 uur 's avonds rond racende jongeren waardoor wij ons niet veilig voelde. We zijn toen ook nog laat vertrokken, andere camper die er stond vertrok ook. Heel jammer!!
Heel erg vriendelijke eigenaar. De douche en wc werd gerenoveerd. We mochten gebruik maken van de wc en douche in het hoofdgebouw. Hier is ook het restaurant met een Thaise menukaart. Ook lekker gegeten. Mooie staanplaats bij het meer. Top!
Heerlijk rustig plekje aan een mooi meer met mooi strand. Top!
Prachtige plek, en uitzicht! nog Brilduikers kunnen fotograferen, Top!!
Eerste indruk is ongezellig. Maar aan het stroompje en aan de zijkant mooie plekjes voor de camper. Heel erg vriendelijke eigenaar, is vaak rond de camping aanwezig. Even bellen! Is het hele jaar geopend. Prachtig schoon toilet en douche gebouw, aan overkant vd weg.
Mooie plek om te overnachten. Staat wel n bordje dat je 15 pond moet betalen via een app. Overnachten mag tegen betaling. Schone toiletten, zijn open.
Voor n overnachting is het prima. Rustig gelegen maar dicht bij restaurant en winkeltjes. Toilet aanwezig. Contant 12 pond zonder electra betaald in een envelop.
Vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen op de camping. Wij betaalden voor camper incl electr en 2 personen 40 pond.
Mooie camperplaats binnen een prachtig bedrijf. Alle voorzieningen aanwezig plus extra service om te kunnen eten. Diner wordt netje afgegeven bij de camper, heerlijke maaltijden. Samen met de mooie omgeving met wandel en fiets mogelijkheden een perfect plekje. Vriendelijke gastheer. Top!!
Zoals eerder geschreven leuke plaats voor overnachting, zonder voorzieningen, maar als camperaar voor 1 nachtje ook niet nodig . Wij hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant, heel erg vriendelijk personeel . Top!!
Prima plekje lekker in de natuur. Goed verzorgd sanitair. Vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving om heerlijk te fietsen. Top!!
prima plek om te overnachten. Geen voorzieningen maar is ook gratis. Mooie omgeving, terras en restaurant in de buurt
Geweldige camperplaats met alle voorzieningen. Super vriendelijke en behulpzame eigenaars. Hebben hier 3 nachten gestaan. Voor de fotograferen onder de camperaars, ook een leuke plek met olijven boomgaard om vogels en reptielen te fotograferen. Top!!
Gezellige camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Leuk bar met terrasje. Helaas restaurant gesloten. Prima voor overnachting. Brood kun je smorgens op de camping halen.
Prachtige camping met mooie staan plaatsen. Ieder geeft zijn eigen "etage". Super vriendelijke medewerkers. Prachtig schoon sanitair en restaurant waar je goed kan eten. Top!!!
Camperplaats met alle voorzieningen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, die op woensdag avond ook nog een live stukje rock muziek met zijn band speelt. Ook de heerlijke sangria niet vergeten. Top!!
Groot parkeerterrein met uitzicht op zee en stadje. Beetje moeilijk te komen met een wat grote camper. Voor 1 nachtje prima plekje. Geen voorzieningen.
mooi uitzicht op zee. Krappe plekken en verkeer. Maar voor 1 nachten prima. Geen voorzieningen
perfect voor 1 nachtje. Rustig gelegen, grijs water en toilet legen. Water tanken en weer verder... .
Mooie ruime plaats met prachtig uitzicht op het haventje en Westerschelde . Netjes schoon sanitair .
Mooie locatie aan de Waal. Prachtig fietsen en wandelen over de Waaldijk en uiterwaarden. Voor de vogel liefhebber ook aan te raden. Minpunt: je kunt alleen water aanvullen met jerrycan of id. Slang is ivm afstand watertappunt niet mogelijk. Maar ondanks toch aan te raden caperplaats.