@Hoffman
Va. de zomer hier gestaan en € 12.00 betaald met stroom. De oudere man de eigenaar kwam nog een praatje maken en uitleg over de cp. Komen wel vaker hier.
Als je het niks vind kan je vlak voor de grens in Nederland in Oeffelt Van Keijsteren voor € 10 staan en als de Winkel open is gratis koffie en WC en gratis WiFi op de camperplaats water en afvoer wc gratis.Stroom € 2.00 6 ampère. Zeer vriendelijke.delibke eigenaar komt geld ophalen of een enveloppe.👍👍👍😍😍
Wat een prachtige camperplaats super leuk welkom met een presentje.Alles picobello keurig schoon en leuke aardige eigenaar. we komen beslist terug Hartelijk dank voor u gastvrijheid.🥰
Geef 2 sterren omdat ik vind dat luxe auto met matras erin geen camper is en dit dan toelaten vind het niet de bedoeling is van camperplaatsen. Dat is het hek van de dam dan word het een rommeltje dat vinden gasten niet fijn. Verder is de cp oké netjes schoon en ook het sanitair is super.Eigenaren nog niet gezien.
Wat een fijne cp heerlijk rustig en behulpzame aardige beheerder en heerlijke verse broodjes op zaterdag.
Er is niks aan niks doet qr code niet stroom niet water niet wij zijn door gereden bij het sportpark in Vrede ook niks alles afgesloten 26-5-2025. Nu staan we in Groenlo op de bult prachtige cp en bijna net zo duur.Kom allen hier naar toe.
Wat een mooie camperplaats en de ontvangt zeer vriendelijk. We zijn gaan eten in de Brasserie was echt een aanrader het was super goed enook heel vriendelijke bediening. Wel raadzaam op te reserveren.
De plek was redelijk maar s'avonds rond 18.00 uur kwamen veel ratten te voorschijn dit vonden gruwelijk.Jammer !! Doe hier iets aan.
Prachtige camperplaats we hadden een ontbijtbuffet laten bezorgen aan de camper op Zondagmorgen. Was echt super goed en mooi geserveerd in mooie box.Zelf het eitjewas nog warm. Een aanrader.
Geweldige fijne camperplaats met een heel vriendelijke behulpzame eigenaar John we komen zeker terug.
Prima cp alles netjes alleen kunnen geen water vullen is stuk weet niet hoelang al maar vandaar de 2 sterren. Jammer maar je kunt niet zonder water.Verder rijden dan maar.
Prima camperplaats komen hier al 20 jaar nu is er een wc dames en heren dus 2 stuks. Nu ook aanmelden bij aankomst en alles is super schoon en netjes. Komen zeker terug. Chapoo .
Fijne overnachtings plek smorgens op zaterdag en zondag komt de bakker met lekkere verse broodjes en heerlijk gebakje. Een aanrader deze plaats.
Super fijne cp en geweldig schoon 2x per dag wordt er restafval opgehaald. Chapou gemeente Dokkum we komen graag terug.
Prachtige plek in de natuur maar kost nu al € 15 met stroom maar die stopt s'nachts om 4 uur. Aanmelden via internet. En er slapen gewoon mensen in gewone auto's wat niet mag is alleen voor campers.
Super fijne CP zijn er vaak geweest vind de prijs oké betaal je in Nederland ook veel op de camperplaatsen.
Supermooie cp heerlijk koffie met appelgebak en s'avonds fantastisch gegeten voor een schappelijke prijs komen zeker weer terug. Heel vriendelijke bediening.
Prachtig cp les keurig 1 minpunt vind ik er staat nu een Caravan en auto en in de auto slapen mensen terwijl er staat bij de ingang leen wohnmobile toegang. Vin dit niet kunnen is heel armoedig verder alles prima.
Prachtige cp heerlijk gegeten in restaurant en goede prijs. Was alleen moeilijk te vinden met hulp van de politie die hebbenvoor ons uitgereden. Dank Polizei.
Mooie cp en rustig we hebben wel betaald voor stroom maar niet gebruikt krijgen geld retour ze weten alleen niet wanneer is al 3 weken geleden😫😫vind het oplichting je bent gewaarschuwd trap er niet in. 😩😩
Geen eigenaren ge, ien ook geen jam of sap wel nette cp
Prachtige mooie camping en alles keurig schoon en zeer vriendelijke eigenaar echt een aanrader. Chapo.
Prachtige cp aan de haven alles is er.😍
Sitecode: 52098
Een prachtige CP plaats en je kunt er heel lekker eten is echt een plus punt.
Een plaats om te onthouden
Niet gaan staan is niet veilig worden veel toeristen beroofd. Onze dochter woonde daar in Azoia vonden veel papieren en paspoorten en rijbewijzen werden bij hun op de weg gedumpt. Dus let goed op !!
Geweldige mooie rustige locatie geweldige eigenaren. Hebben speciaal voor mij alleen een tv klaargezet in de kantine om de Formule1 te kijken. Dat noem ik service dank je John je bent een topgastheer.
Zoveel geld voor helemaal niks??? Nee dank je is niet de moeite waard. De pannenkoeken zijn wel lekker.
Zeer leuke CP aan het kanaal Bakker om de hoek heerlijk verse broodjes. Lidl en Aldi in het stadje. Zaterdags een leuke markt met veel aanbod.Geluidshinder valt mee.
Prima plek maar volgens mij kan je niet meer betalen alles is weg om een code in te vullen op je telefoon??
Truus en Nico wat een schitterende camperplaats hebben jullie in 1 woord geweldig mooi schoon sanitair keurig grasveld en super aardige zoons en heel behulpzaam. Komen zeker terug. Voor ons een TOP PLAATS!! Een dikke 10.
Keurige CP vriendelijke ontvangst 1 min punt 'middags werden er kleine kalfjes opgehaald waarschijnlijk voor de slacht. ging er hardhandig aan toe brullen en ze werden met stokken geslagen. Dit vinden we triest maar ook dit hoort bij het vee bedrijf. Wij zijn voor diervriendelijke behandeling
Prachtige CP eigenaren Irma en John altijd vrolijk zeer behulpzaam keurig sanitair ook toegankelijk voor mensen met handicap. S' morgen heerlijk verse gebakken broodjes of reuze croissants en je kunt ook heerlijk eten bestellen en wordt door John aan de camper bezorgd.Wat een service waar vind je dit nog??
Leuke plaats maar vind het minder dat er camperraars soms maanden daar ( wonen) vind dit niet kunnen er is geen toezicht!! Mag maar officieel 14 dagen. Verder oké
Het id niet meer zoals het was de beheerder loopt achter je aan met een enveloppe voor het geld. Wij hebben altijd keurig betaald als vertrekken. Maar hij zegt dat Nederlanders vaak vertrekken zonde te betalen hij werd heel arrogant tegen ons we hebben betaald en zijn gelijk vertrokken en komen noot meer op die krappe camper plaats.weinig ruimte. We betalen liever iets meer voor meer ruimte.!!
Geweldige leuke schone camper plaats. Vriendelijke beheerders we komen graag terug.
Heerlijk gegeten in restaurant echt een aanrader. Zeer vriendelijk personeel. Super gegeten!! Voor ons bijna een 10.
Echt een paradijs super mooie CP en de omgeving ook super.Wilde wat eten in restaurant hadden gereserveerd om 18.00 uur. komen om tijd zeggen ze dat ze gesloten zijn we hadden gereserveerd natuurlijk verkeerd begrepen Die moeilijke taal hè Frans.
Vond het niet een leuke plek, lijkt op camping met campingprijzen.
Prima camper plaats alleen Wifi of Lan werkt niet goed en is niet veilig. De supermarkt is nog steeds open en verkopen ook heerlijke broodjes dus is NIET gesloten.
Prachtige CP wel erg druk iedereen staat schots en scheef. Op loopafstand aan de overkant links richting hoofdstraat een geweldig Grieks restaurant Olympus een gezellig heerlijk restaurant zeer vriendelijk personeel.En het eten uitstekend!!!!
Goede CP alles in orde alleen vreselijk druk. Hebben heerlijk gegeten bij de Griek Olympus aan de overkant van de CP recht door .naar de hoofdstraat en dan links heel dichtbij en een formidabel restaurant niet duur en gezellige mensen ga er maar eens langs het is veelbelovend lekker.!!!! Ga er eens heen het is echt super een en duurzame locatie.!!!!!
Zeer mooie en gezellige camper plaats en een heel leuk restaurant op 100 meter en gunstig in prijs.
Super leuke camperplaats gezellig en vooral schoon en vooral ook de prijs is laag en alles is aanwezig zelfs was en droog machine.
Geweldige plaats gastvrije beheerder zeer vriendelijk alles aanwezig. Super plekje.
Prima plaats zou verbouwd worden met douche enz. en er kwam WiFi. Wanneer is niet bekend.
De afspraak volgens de krant € 5.50 + Toeristenbelasting maar zonder voorzieningen; dan ook geen geld vragen. Jammer gemeente Gennep voor het mooie leuke stadje, gaat het niet worden, veel te duur! En dan geen service?
Prachtige plek met super uitzicht op de zee.Het plaatsje Azoia stelt niet veel voor. Maar de plek is niet veilig er worden steeds toeristen overvallen.Ik weet dat omdat onze dochter woont er. Niet overnachten dus.
Een prachtige plek heel eenvoudig restaurantjes met super lekkere piripiri kip de lekkerste van de Algarve en goedkoop.Je kunt ook zwart varkensvlees eten OK heel apart en lekker.
Prachtige CP schoon sanitair lekker Thais restaurant op 200 meter van CP onder de brug door.
Prachtige camper plaats, in voorbereiding nieuwe douches en wc en Wifi; voorlopig blijft het € 5.00. Leuk gezellig stadje, lekkere restaurants, alleen het Heide stoepje vlakbij de CP is ons niet zo goed bevallen.
Wat een heerlijke mooie plek hier in het mooie Friesland geweldig!!!!Dank U Fam. Abma voor U gastvrijheid. Toppie
Sitecode: 42050
Prachtige camper plaats, van alles voorzien, super plek.
Ben het Bouli niet een is een prachtige plaats en je kunt ook gewoon je luifel uitzetten en buiten zitten.en alles is voorhanden gratis wifi
Super mooie camperplaats. Zeer schoon sanitair, op zondagavond nog steeds super schoon, na een heel druk en warm weekende. Fijne schone douches en geluidshinder valt reuze mee.
Prachtige plek. De handhaving komt door de campings in Gennep. Klagen en maken foto's van overtreders en gaan ermee naar de gemeente. Ze verzinnen steeds weer iets anders omdat je er gratis mag staan. Gewoon blijven komen zou ik zeggen naar het mooie Gennep.
Geweldige plek vlakbij het cenrum met stroom en wel afvoer van water en wc.
Mooie camperplaats.
Prachtige camperplaats in leuk stadje met dichtbij een supermarkt. Mooie fiets- en wandelroutes. Geweldig Gailsdorf!!
Super mooi plek met recht "Ons Plekske". Geweldige sfeer is daar, zeg het voort, zeg het voort! Bedankt Frans en Nelly
Locatie kost geen 12 € maar 14 € water apart en een derde persoon een kind 3 € vonden het wel veel.. wij komen niet weer en we waren de enige gasten.
Prachtige camperplaats een mooie rustige omgeving maar wij hebben geen wijn gezien of geproefd. Misschien alleen in de zomer. Wij waren hier30 maart 2015.John en Mary
De camperplaats is verplaatst naar achteren op de parkeerplaats dichtbij het riviertje de Niers. Nu nog rustiger.
Sitecode: 2015
Geweldige mooie camperplaats schitterend uitzicht met gratis wifi alleen stroom betalen €2.00
Zeer drukke camperplaats .