@HohesBrett
Een zeer rustige camping met zeer vriendelijke beheerders. Schone toiletten, een ruime staanplaats voor een camper. Het restaurant heeft erg lekker eten.
Sitecode: 72047
We vonden het erg leuk.
Zeer aangename en sympathieke operator. Het restaurant biedt een goede keuken. Geweldige plaatsen op grind in voldoende grootte. 2 nieuwe moderne douches kosten extra. Eén toilet per stuk, maar je hebt toch alles in de WoMo. En degenen die klagen over te weinig toiletten en douches zijn meestal gewoon te lui om hun eigen toilet te gebruiken en schoon te maken.
Vriendelijke dames bij de receptie, mooie grote staanplaatsen, sanitair opgeruimd, helaas was in het restaurant al vroeg de keuken gesloten, zodat een deel van onze groep niets te eten kreeg. Goed is de semmel-service van 07:00,
De plaats is gemakkelijk te vinden en staat ook aangegeven. Hij wordt schoongehouden. In een paar minuten bent u in het oude centrum. Voor het parkeerticket heb je alles nodig in munten. Sanitaire voorzieningen zijn tot nu toe schoon en verwarmd.