@HolyBommelBus
ik kampeer al mijn hele leven, maar dit heb ik nog nooit gezien: keurig sanitair met op het damestoilet hygiëne producten voor dames, echte gastendoekjes en een föhn! afwasteiltjes met afwaskwast en afwasmiddel! stukje zeep bij de wastafel. Mooie ZEER ruime plekken met genoeg privacy. Leuk welkomst bordje op onze plek. ik kan maar 5 sterren geven maar van mij hadden het er wel 10 mogen zijn. ik stem op de ANWB award voor beste kleine camping.
vreselijk! uitgestorven dorp van stacaravans, met in het midden een paar betonnen platen om je camper te parkeren. Geen schaduw. €30,- cash betalen en verder geen info. dus over de douche wisten we niks, geen muntjes automaat dus koud douchen. Niemand op de receptie om muntjes te kopen. Voor de slagboom hadden we een kaart nodig, nogmaals €30,- borg, die hebben we met veel moeite terug gekregen bij vertrek. Strand is mooi, Oostende niet.
Sitecode: 20334
Mooie camping op fietsafstand van het centrum van Brugge, terrein is goed onderhouden met mooie beplanting. sanitair en afval goed georganiseerd en netjes. We waren op tijd op de camping maar hadden niet veel keuze meer qua plek. tegen de avond stond de camping hutje vol. Voor de twee nachten dat we er stonden geen probleem maar blijf je langer dan zou ik zeker reserveren voor een plek achter op het terrein. De prijs was prima voor een mooie plek
mooie plek met veel privacy, gloednieuw sanitair gebouw en op loopafstand een zwemplaats. Gent centrum op de fiets prima te bereiken. Eerste avond Pizza gegeten van de kar met pizza oven bij de receptie. De eekhoorns kwamen ons de volgende morgen bezoeken. En de prijs? We klagen niet, we hebben voor de zelfde prijs al veel minder gestaan.