@Homburgers
- 2021
Top camping! Mooi gelegen, mooie grote plekken. Last minute konden wij hier terecht en nog 3 extra dagen bijgeboekt. Alle 3 de kinderen (5, 8, 15 jaar) hadden aansluiting bij andere kinderen. Grote camping, maar voelt niet massaal.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan vanuit Frankrijk terug naar huis. Prima camperstop, makkelijk via app (of browser) te regelen. Het stond nu in het hoogseizoen ook niet vol. Het cafetaria was gesloten, maar wij hadden al gegeten, dus voor ons geen probleem.
Top camping dit! Wij hebben er 2 dagen gestaan. Aardige mensen achter de receptie, mooi nieuw zwembad, ook nog gratis binnen zwembad aan overzijde weg, makkelijk op de fiets naar Nantes, midgetgolf en animatie. En bovenal een prachtig groene camping. Deze krijgt van ons unaniem 5 sterren.
1 nacht gestaan nadat we op andere camping niet terecht konden. De Kids waren heel blij dat ze even konden zwemmen. Prima gegeten op de camping tegen een hele redelijke prijs. Prijs van de camping zelf vonden wij aardig fors, maar we waren blij dat we konden staan die nacht 😉. Aardige mensen achter de receptie en het brood was echt heerlijk 's ochtends.
We hebben genoten hier! Rustige plek aan het Como meer, 1km (lopen) naar stadje. Met waterfiets (te huur) en sup het meer op is leuk. Veel mooie bergen rondom. Voor oudere Kids miss wel iets saai, maar voor jongere kinderen heel leuk.
Wat een fijne plek, Marino communiceert vriendelijk via WhatsApp. Fijn ontvangst. Camperplek ansich niet heel bijzonder, maar schoon sanitair en ontbijt (tegen betaling) heerlijk. Voor een uitstapje naar Venetië (met de bus) meer dan prima 👍🏻
Prima camping voor een paar dagen, wij stonden er 2 dagen. Lekker zwembad. verder wel beetje saai en kaal en in omgeving niet heel veel te doen, maar verder meer dan prima.
Wat een fantastische camperplaats. Prachtige plek, heerlijk rustig, midden in de natuur. Veel bomen, kampvuurplaats. Echt een (nog onondekte) parel ❤️
1 nacht hier gestaan op doorreis en daarvoor helemaal goed. 's Nachts is het wel heel verlaten op de parkeerplaats. Geen eten of snelle hap hier en supermarkt zit op 2km afstand. Voor het zwembad betaal je € 5,- extra pp.
Heerlijke plek, als je aankomt kun je camperplek zelf uitkiezen en als je staat jezelf inschrijven. Ook broodjesservice en deze zijn echt heerlijk. 's Avonds gegeten in het restaurant erbij, prima eten voor een nette prijs. De dieren zijn verder erg leuk. Wij komen hier een volgende keer zeker terug!
Wat een leuke stop dit! Kleinschalig, kampeerplekken niet heel bijzonder, maar super dicht bij het oude stadje. wij hadden met Felix Jr. een boottocht gemaakt (€ 100,- voor 2 volwassenen en 3 kinderen) en dit is echt een dikke aanrader! Ze zijn allemaal heel vriendelijk hier, dat maakt het 5 sterren.
Grote camping met 2000 plekken. wij hadden een prima plek, maar er zijn ook veel plaatsen met veel zon. voor de kids waren de zwembaden leuk, water is prima. Op de zee hebben we gezellig ge-supt. Voor 4 dagen prima, maar dat was ook lang zat. 3,5 ster zou het voor ons zijn. Verder moet je overal extra voor betalen. Wel echt heerlijk gegeten bij restaurant bij zwembad vooraan bij camping, die is 5 sterren waard alleen :-).
Wat een ontzettende mooie plek dit, echt een cadeautje om te mogen stoppen onderweg naar Kroatië. Kleinschalige camping, midden tussen de bergen en met een privé-meer. Wij werden super vriendelijk ontvangen, zijn meteen gaan suppen en daarna gegeten in de bistro (friet & pizza). Heerlijk rustig wakker geworden en onze reis vervolgd. Als er geen strikte inreisregels zouden zijn ivm corona dan waren wij hier zeker een dag lager gebleven!