@Hotdog
- Bürstner A-Modell Andere
- 2006
- Ford
- Huren
Helaas worden de griffierechten geïnd afhankelijk van de stemming van de baas.
grote parkeerplaats, waar je goed aan de rand kunt staan. Geen divisies, geen elektriciteit. prachtig uitzicht op de Alpen. In de brouwerij kun je heel goed eten. Varkenshaasbraadstuk of varkensschenkel worden sterk aanbevolen. In het weekend is het meestal erg druk. Veel fietsers. U kunt via Bad Aibling naar Bad Feilnbach rijden op de verlaten treinroute.
Deze plaats is veel te duur, heeft alleen aan- en afvoer. Wie betaalt slechts 17.-€ voor 1 nacht. Bad Aibling zou een voorbeeld moeten nemen van andere kuuroorden. 10 zou passend zijn.
Helaas is de parkeerplaats als een vuile parkeerplaats als het regent. Hoewel borden aangeven dat de WoMo's elk 2 links en rechts moeten parkeren, zijn er mensen die hun voertuigen niet in de lengte maar aan de overkant parkeren. Jammer, het zou heel fijn zijn als iedereen zich aan de regels zou houden.
Helaas was deze vakantie in Sanlucar een teleurstelling. Er is een "winteraar" op het veld die denkt dat hij de baas is Helaas kan Alfonso hierdoor beïnvloed worden. Alfonso is zeer behulpzaam en aanspreekbaar.
Zeer grote plaats Helaas was er door alle regen veel modder en vuil. De operators konden een handje helpen en de ruimte vullen met grind of steenslag voor deze prijs.
Een erg leuke plek die altijd erg druk is. Helaas zijn er ook veel begunstigden die hun privé-auto op de woMo-parkeerplaats parkeren in plaats van op de speciaal daarvoor ingerichte autoparkeerplaats. Helaas wordt het VOETBALVELD door de hondenbezitters gebruikt als een "kakakveld" voor hun honden.
Zeer mooie plek om te verblijven. Alles zeer schoon en mooi ingedeeld. De gegeven plaatsen zijn erg krap. We gebruikten de 2e plaats iets verder terug, zonder merkteken.
Sitecode: 20676
Voor deze prijs mag je meer verwachten. De enorme stacaravans staan nu ook vooraan op het plein en nemen het uitzicht en de zon weg van de kleine WoMo's. Vroeger was dit een leuk, gezellig plein. Niet zo druk.
De prijs voor de plaats van 23 € is veel te duur voor wat wordt aangeboden. We hadden de prijs van € 18 via campercontact, wat normaal is. We betaalden een gepensioneerde prijs van € 16,50 voor een verblijf van 3 weken op een zeer mooie plek direct aan zee. Dus deze plek is te duur. Toiletten erg mooi met warme douche.
Na de herinrichting een zeer grote ruimte met extra elektrazuilen. Helaas is het plein nu voor iedereen vrij toegankelijk, ook voor bezoekers van de recreatievoorziening, waardoor het erg druk is op het plein. Veel bezoekers met hun loslopende honden. Een snelheidslimiet van 10 km/u zou goed zijn op het plein.
We zijn hier vandaag geweest en vielen bijna uit onze schoenen. De staanplaats kost nu maar liefst €9 plus per persoon/nacht € 1,50. Waarom wordt dit niet gemeld bij contact opnemen met een kampeerder? Het is een forse prijs die niet gerechtvaardigd is. Wij gaan niet meer naar dit plein!
Het is mij een raadsel waarom het griffierecht is verhoogd van € 6 naar € 7. In de zomer was de plaats onverzorgd (niet gemaaid) En er is helemaal geen infrastructuur.,
De plaats zou heel mooi zijn, maar voor wat de stad Burghausen 10 - € inzamelt. (in de zomer, als het gras gemaaid moet worden is dat o.k.) Elektriciteit moet bij de elektriciteitszuilen bijbetaald worden. Burghausen zou Neuötting als voorbeeld moeten nemen. Daar is de plaats gratis, elektriciteit na gebruik, V/E gratis. water 5l/6l.
vanaf 4 uur is de nachtrust voorbij. veel vrachtwagens die naar de nabijgelegen grindgroeve rijden. De plaats is verwaarloosd met veel kuilen. De jongeren ontmoeten elkaar laat in de avond met hun auto's.
eenvoudige parkeerplaats, zonder toiletten en sanitair. Als het regent, zeer zachte grond bij de oprit. Elektriciteit, geen riolering. Toilet legen heel eenvoudig Leegmaken mogelijk. zeer goede wijn Bourgogne Cote d 'Or chardonnay 0,5l 6, - €. Wij zijn hier altijd voor 1 nacht op doorreis.
ben hier meerdere keren geweest. Zeer aardige operator. Helaas lopen de honden langzamerhand uit de hand, dus de plaats is erg luidruchtig vanwege de keffende honden van de Spanjaarden. Jammer. Er moet meer worden genomen. de stand is bij eb goed bereikbaar. Bij vloed bereikt het water de huizen.