@HtW1
Een mooie charmante camping! veel leuke voorzieningen voor kinderen en een zwembad met een groot peuterbad er bij. mooi langs de moezel gelegen en mooi afgebakende plekken.
super schattige mini-camping. wordt gedraaid door vader en dochter. toiletgebouwtje is in oude stijl, maar zeker netjes, schoon en van alle gemakken voorzien! mooi, schoon zwembadje erbij met lekkere ligstoeltjes. wij hebben genoten! NB. onze camper van 7,5 m paste nét door de toegangsweg. Het was cm-werk om de draai goed te kunnen maken.
Een prachtige camping! de campingplaatsen zijn rondom het zwembad gesitueerd. Netjes sanitair. genoeg vrije ruimte om voor de kinderen te spelen. op de camping zijn zelfverbouwde groente en fruit verkrijgbaar. Aardige en behulpzame eigenaar. vanaf de camping is het prima te fietsen naar het dichtstbijzijnde stadje. vanaf het station gaat er een bus naar de stadskern van Cortona. buskaartjes zijn verkrijgbaar bij de Tabacco-winkeltjes (1,80 pp)
Een prachtige plek om een nacht te verblijven. Leuk om te zien hoe de producten gemaakt worden, het heerlijke eten te proeven en een rondleiding te krijgen. Het camperveld is eenvoudig, maar zeker gezellig! er zijn picknicktafels, afvalbakken en er is een kraantje met koud water. Voor de rest zijn er geen faciliteiten. Wij hadden het niet willen missen!