@HubKusters
- Knaus Van I
- 2021
- Integraal
Augustus 2026
De camperplaatsen in Bamberg waren om 13.00 al bezet dus uitgeweken naar deze camping. Prima alternatief maar wel flink aan de prijs voor wat je krijgt 42,00 euro voor camper en 2 volwassenen 🤓
2022
In het hoogseizoen moet je vooraf betalen voor de nachten die je daar zult verblijven. Mijn advies: betaal steeds per nacht. Wij hadden namelijk voor een aantal nachten vooraf betaald echter de tweede dag moesten we helaas terug naar NL vanwege een sterfgeval. Het management toonde totaal geen compassie en weigerde restitutie van het kampeergeld van de door overmacht niet gebruikte maar wel betaalde nachten.
2021
Mooie rustige en gezellige camping. Alles goed geregeld. Mooi zwembad en fijn strand. Sanitair schoon en netjes verzorgd. Restaurant is voor een camping prima in orde en de pizza’s en zijn lekker. Echt een aanrader
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Mooie rustige sfeervolle camping, direct aan zee met goed schoon sanitair en een gezellig barretje waar je ook een hapje kunt eten.
Prachtige rustige cp. Op loopafstand leuk stadje met restaurantjes. Voor 1 euro 80 echt een aanrader👌
2017
Prachtig uitzicht over de zee. De douche is een zwijnenstal.
Geweldige plek. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De beste cp die we op onze rondreis gezien hebben.