@Hubal01
Lid van Campercontact sinds 2019
De locatie is ideaal voor een bezoek aan Gent. Buslijn 11 vertrekt vlakbij de camping en retourtickets zijn voor 15 cent te koop op de parkeerplaats van P&R. De omgeving van de camping is ook erg aantrekkelijk, met name het buitenzwembad. Er zijn momenteel bouwwerkzaamheden op de camping zelf, maar dit is geen probleem als je de hele dag in Gent bent. Met €46 per nacht is het echter wel vrij duur. Ook het verkeerslawaai is erg storend.
leuke camping met wat kleine plaatsen. Zeer fijne ontvangst. verzorgd complex met schoon modern sanitair. Restaurant met weinig charme maar erg goed eten. Kleine markt met alles wat je nodig hebt. Een beetje duur voor € 37 voor een nacht / 2 personen. Het meer is via een aanlegsteiger goed bereikbaar voor zwemmers en watersporters.
Eenvoudige plaats grindvloer, met elektriciteitsaansluiting geen verdere op- en afvoeren zeer onvriendelijke ontvangst 20 € voor een overnachting
Sitecode: 20892
Zeer mooie plek met goede faciliteiten. Vriendelijk personeel, klein restaurant veel plaatsen direct aan het meer