@Huw171
- Swift Norden Sport 694
- 2020
Dit is bijna een verborgen pareltje… heel gunstig gelegen ten opzichte van Alicante en de omgeving. Ik kwam hier langs om mijn vrouw en moeder te ontmoeten, die naar Alicante vlogen om bij mij op vakantie te gaan. Het personeel is erg behulpzaam en de camping is brandschoon. Sommige opmerkingen over 'stroomuitval' zijn niet helemaal op het elektriciteitsnet aangesloten, maar vergeet niet dat de camping van TUI niet op het net is aangesloten en dat de batterijen van de zonnepanelen 's nachts stroom leveren. We komen zeker terug… meer kan ik er niet over zeggen…
Tijdens mijn reis door Spanje weet ik maar al te goed dat sommige tussenstops behoorlijk onbetrouwbaar kunnen zijn... maar deze absoluut niet. De recensies kloppen helemaal, de toiletten en douches zijn brandschoon en de wandeling naar en langs het strand is fantastisch. Hier kom ik zeker terug!
Uitstekende locatie en gastvrij personeel. De locatie is ideaal gelegen om La Fleche te voet te bezoeken. Het zwembad, de trampoline en de doucheblokken waren uitstekend. Een aanrader.
Veilige en beveiligde locatie - hoewel wat krap. De gemeentelijke luchthaven zat vol, dus we kwamen vroeg aan voor de veerboot. Zeer gastvrij en behulpzaam. De douches gingen eerder dicht dan verwacht, maar al met al een prima verblijf.