@Hymer-B584
- 1978
wat een leuke camperplaats is dit, leuke eigenaars, prachtig grasveld en wij hebben helemaal geen aanmerkingen, je kunt heerlijk fietsen over de dijk naar Lauwersmeer, voor een vers visje of het nieuwe “Pieterburen” het WEC. ,of de andere kant op naar Moddergat. ook heel fijn op zondag een boottocht op het Lauwersmeer. wij gingen voor 2 dagen maar het werden er 5
prachtige camperplaats. ik vind het alleen jammer dat de staanplek aangewezen wordt. en als je dan netels wij naast iemand komt te staan die met 6 campers samen staan, dan geeft dat veel overlast van ‘‘s morgens vroeg tot laat in de avond. dat vonden wij een tegenvaller er is ook geen toezicht. jammer dat wij dit hebben getroffen want het is verder een hele leuke plek
mooie nieuwe basic camperplaats in aanbouw. grote plaatsen. op loopafstand van een supermarkt. aardige eigenaar. en deze camperplaats is ook nog eens betaalbaar. wij komen in ieder geval hier terug
wat een mooie nette camping alles was piekfijn in orde grote plaatsen en nu in de kersttijd heel sfeervol verlicht
wat een rust en wat een grote plaatsen en dat alles voor 15 euro per nacht. brandschoon sanitair, aardige eigenaresse, en een weids uitzicht. geld kan in de brievenbus dus, voor herhaling vatbaar