@Hymer466
- 2022
Super plekkie aan het einde van Nederland. Uitzicht op de dijk en de weilanden. lammetjes en ganzen om je heen. Fijne mensen. Meer heb je niet nodig. Als je wel meer nodig hebt....ga dan niet zeuren in een revieuw.
Kleine overzichtelijke rustige gemoedelijke en goed onderhouden camping met goede voorzieningen. M.n. jonge kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken.
Leuke non nonsens camperplaats. Alle voorzieningen keurig verzorgd. Ruime plaatsen op stevig grasveld. Heel vriendelijke eigenares. Wandelen met de hond naar het bos. Prima prijzen. Op het favorietenlijstje bij ons.

stortput is vertstopt en er staat een laag regenwater op. er staan ook auto's voor geparkeerd. Dus daar hebben we bar weinig aan. De rest hebben we niet bekeken. Jammer.

Leuke kleinschalige camperplaats. Keurige voorzieningen met extra touch. Vlak bij strand en duinen. Heel veel ruimte. Ook leuk voor kinderen. Eén voor in de favorietenlijst!
Regeltjes regeltjes. daar valt mee te leven. Maar, net genoeg ruimte voor een luifel áls je op de juiste plek staat. Lozen moet verderop en er komt geen water uit de kraan om water te tappen. Én de vriendelijkheid straalt er niet vanaf. Jammer van zo'n mooie locatie.
Rustige camping met grote groene plaatsen. Op het moment dat wij er staan voor 99% bevolkt door campers. Ruim en schoon sanitair. Je loopt in 5 minuten naar het strand ,Sword Beach, en in 10 naar de supermarkt. Fijne plek.
wat een heerlijke plek. verwelkomd met verse eitjes door heel vriendelijk eigenaar stel. prachtige stek omgeven door rust en natuur. sanitair spik en span, met heerlijke douche in verwarmd gebouw wat erg prettig is in februari. voor ons een plek op het lijstje favorieten.