@HymerB680StarlineS
- HYMER B680 StarLine S
- 2016
- Mercedes
- Integraal
Verwacht niets. Oude troep. Heeft veel aandacht nodig. De burgemeester of het Bureau Toerisme mogen in de spiegel kijken. Dat je hiervoor iets van 14 euro voor moet betalen is eigenlijk 14 te veel. Bij ons deed de betaalautomaat en de slagboom het in 1 keer. De camper na ons: niets werkte meer. Service moest gebeld worden. Scherm reageerde nergens meer op. Ligt aan een verdiepte weg. Dorpje is wel leuk.
Deze camperplaats staat op nummer 27 in de ranglijst "Mooiste Camperplaatsen van Europa", maar dat vinden wij niet terecht. De camperplaats is grind met uitzicht op een kanaal en industrieterrein. De hoge score lijkt vooral te komen doordat bezoekers worden gestimuleerd door de eigenaren een 5-sterren review te geven om kans te maken op een prijs — en dat zie je terug in de beoordelingen. Maar de bak met papiertjes om mee te dingen zit erg vol...
Sitecode: 101966
Wat een fijne verrassing, deze camperplaats bij Landwinkel De Oude Stoof! Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Jos en Caroline ontvingen ons met oprechte vriendelijkheid; een warm welkom dat meteen het verschil maakt. Hun passie voor het peren-, kersen-fruitteeltbedrijf straalt er vanaf. We kregen een mooie inkijk in hun werk en mochten zelfs mee de kersenbomengaard in. Een aanrader voor wie houdt van gastvrijheid, natuur, lekker eten.
Wat een aanfluiting. Als Gemeente moet je je echt schamen. Niet onderhouden. Overal hondenpoep. Daar 10 euro voor durven vragen, schaam je. Zou iemand bij de Gemeente zich wel afvragen hoe veel geld camperaars bij de lokale middenstand uitgeeft? Locatie is ok.