@Hymerei
- Alkoof
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De camping ligt niet onder een viaduct, maar ernaast. We vonden het geluid van het verkeer op de brug normaal. De water- en afvalvoorzieningen zijn goed georganiseerd. Fietsen door het park naar Honfleur, over een zeer goed onderhouden fietspad, is heel gemakkelijk. Je kunt ook genieten van een mooie fietstocht langs de Seine. Al met al waren we tevreden.
Een liefdevol onderhouden camping met schoon sanitair en uiterst vriendelijke gastheren. We waren er dolblij mee en hebben er vijf dagen doorgebracht. We kunnen hun slagerij in het dorp van harte aanbevelen.
Wat wil je nog meer! Gratis parkeerplaats met mogelijkheid tot het lozen van afval, toilet en afvalwater. Voor 2 euro kunt u ook extra water bijvullen. De avond ervoor stonden we rustig te kijken en maakten een lange wandeling door het aangrenzende park.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij waren hier pas in december op doorreis, maar de ligging is gewoonweg fantastisch. Rustig, ideaal om te ontspannen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en hebben veel informatie over wat er in de omgeving de moeite waard is om te bezoeken. We zullen zeker terugkomen en langer blijven.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wij waren hier in december acht dagen. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Ik wachtte op een pakketje en het werd naar volle tevredenheid opgelost. Al het overige is al beschreven. Top startpunt voor Valencia
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
direct aan de rivier – fiets- en wandelpad er vlak voor. Restaurant naast de deur of over de brug met goed, typisch Spaans eten. € 8 voor 24 uur is absoluut prima. Het is alleen wat gehorig als de vuilnisophaler 's morgens vroeg de containers leeghaalt.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat wil je nog meer: de ruimte is eenvoudig, maar alles is aanwezig. Vandaag staan we alleen, bij 17°C, genietend van het uitzicht op zee. Het verkrijgen van een ticket is heel eenvoudig – de terminal biedt vele talen om uit te kiezen. Open de slagboom met de barcode, sluit de stroomkabel aan en activeer de stroom met de barcode en het nummer van de stroombron.
2023
we zouden graag terugkomen omdat de nacht erg stil was. Ja, het legen van de cassette is meer dan wennen (direct naast het treinstation)
de locatie is echt geweldig. Helaas gaat de camping pas open op 17 maart 2023. Gisteren stonden we helaas voor gesloten deuren.
De plaats is relatief nieuw, aan- en afvoer zijn goed, het restaurant gaat pas in maart open.  We staan hier vandaag alleen.