@Hymerklaas600
- 2022
- Hymer B-Klasse MC T 600
- 2021
een ideale locatie als je een bezoek wil brengen aan Bruneck of daar in de buurt. vlak bij het centrum verder geen verzorging voorhanden, maar keurig verharde plakken, wel jammer dat er wel veel auto’s tussen staan zondags gratis door de week €1 per uur af te rekenen bij een betaal automaat
een beveiligde camper plaats in het mooie centrum van Merano Via de app toegang of als de beheerder er is doet hij het hek op. incl stroom water en afvalwater perfect
een mooie terrassen camping met mooie uitzichten. alles wel wat verouderd als van sanitair afhankelijk bent. heerlijke versebroodjes service en restaurant aanwezig de prijzen behoorlijk hoger zoals aangegeven
mooie farmcamping waar genoeg te doen en te zien is voor kinderen. we kwamen onaangekondigd aan, maar zeer welwillend eigenaar die ons toch een plek kon toewijzen op de camping broodjesservice en savond pizza sanitair voorzieningen redelijk voor een doorreis punt ideaal
mooie rustig gelegen boerderijcamping met een weids uitzicht over de landerijen, zeer ruime eigen plekken de sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon vele wandel en fietsroutes die ook te zien zijn bij de info hoek. winkels en horeca op steenworp afstand in Tubbergen
mooie terrassencamping met mooi uitzicht op het zuid-Limburgse. zeer vriendelijk en wel willend ontvangst. we mochten op de reseve plek staan wat ons goed bevallen is mooi wandel en fietsroutes in de omgeven en je bent naar zo in Gulpen prima sanitair en broodjes service in de campingwinkel
mooie locatie aan het water, waar in het seizoen de pleziervaart langs komt of een hengeltje uit te werpen. langs de A6 waar je geen hinder van onder vind.
mooie Camperplaats gelegen op een camping in het buitengebied bij een agrarisch bedrijf. Een vriendelijks ontvangst gezien de drukte van het hemelvaart weekend, kregen we een mooie plaats toegewezen bij de caravans. sanitaire voorzieningen waren er ruim aanwezig en schoon tevens een informatie ruimte
mooie camperplaats met een prachtig en weids uitzicht, waar je meerdere fiets en wandelroutes hebt. Ideale locatie om een uitstapje te maken naar oa Kassel. voor degene dit niet voldoende is, de bijhorend camping zit op nog geen 100 meter lopen met zwembad, sauna,broodjesservice met net en schoon sanitair.
prachtige locatie met ruime en keurig verzorgde camperplaatsen. de sanitaire voorzieningen waren ook ruim aanwezig en schoon, via ingericht infopunt konden er uit diverse fiets en wandelroutes gekozen worden in dit mooie natuurgebied.
Wat een top locatie met een perfect ontvangst met mooi en schoon sanitair. Tevens veel informatie in de infotheek over plaatselijke activiteiten en horecagelegenheden. Zeker een aanrader en we komen zeker een keer terug