@Hymertje66
een toplocatie met een prachtig uitzicht op de moezel. en wat hebben we een gezellige wijnproeverij gehad. Het was zelfs moeilijk keuzes te maken, allemaal lekker. verharde plaatsen, toilet en stroom. Bedankt voor deze fijne overnachting.
Een hele mooie plek voor overnachting en fietstocht langs de seone. vriendelijke eigenaren en lekkere wijnen. €8 voor 12 uur stroom.
wat een fijne camping voor jong en oud. vriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen en behulpzaam zijn bij het uitleggen van een mooie fietsroute naar Palls. En de mooi plaats L’Estretit op loop en fietsafstand met mogelijkheden voor veel activiteiten en een heel mooi strand. zelfs nog een Nederlands restaurant in L’Estretit met Hollandse biefstuk en ook frikandellen en patat met Hollandse mayonaise. 😋
fijne gratis overnachtingsplek voor campers tot 7 meter. Wel wat geluid van de autowasserette aan de overkant en verkeer. prima voor 1 nacht.
zit dicht
mooie rustige plek. wandeling naar burcht en heerlijk gegeten bij restaurant cal daori. wat een super vriendelijke mensen die ondanks dat ze alleen Spaans spraken ons een heerlijke maaltijd voorgeschoteld hebben.
Een supercamperplek. Met alle voorzieningen en gratis. Bij de wijnproeverij een doos meegenomen. We voelden ons welkom en heel veilig. dank je wel voor het fijne verblijf.
een hele fijne schone camping, poort uit ben je direct aan zee, op het fiets- en wandelpad naar Cambrils en Salou en bij het gezellige restaurant met lekker eten en de supermarkt. Terrein en Sanitair heel netjes. we hebben 4 nachten gestaan. Als de plek niet gereserveerd was geweest waren we zelfs langer gebleven. Bij het in- en uitrijden even oppassen voor de mooie platanen.
wat een fijne plek. ondanks dat we met veel campers staan toch mooi rustig. vlakke fietspaden. een echte delta met rijstvelden en veel vogels. restaurant erbij waar je ‘s morgens brood kunt kopen. Topplek👍🏻
we hebben het heerlijk gehad, rustig en lekker genoten van de biologische wijn. groente en eieren meegenomen. dank jullie wel en voor Carlo en zijn gezin heel veel geluk🍀
een onverwacht geweldige camperplek met alle faciliteiten behalve stroom. heerlijk rustig. dankjewel voor deze fijne gratis plek in de natuur.
mooie rustige plaats op fietsafstand van Bordeaux. leuke wijnproeverij door aardige dochter. natuurlijk enkele flessen van hun biowinkel gekocht. dank je wel voor de vriendelijke ontvangst.
topcamping. schone fijne douches. Grote plaatsen. meteen aan strand waar honden mogen. op loop- en fietsafstand van stadje met mooie boulevard. vriendelijk personeel.
mooie camping, wandeling naar Zarautz met trapjes prima te doen. winkeltje en vers brood.