@IPZ
We hadden pech met onze camper en werden door de ADAC (Duitse Automobielclub) naar deze plek gesleept. De eigenaar was enorm behulpzaam, vond een plek voor ons en zaagde zelfs een tak af voor de sleepwagen in de stromende regen. Hij hielp ons geduldig met het regelen van een huurauto. De plek is rustig gelegen en de toiletten zijn erg schoon en goed onderhouden. De pizza in het restaurant is heerlijk. Modane is meer een plek om te verblijven voor een kort verblijf.
Sitecode: 61957
De camping is vooral goed vanwege de centrale ligging. Konstanz en Radolfzell zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets of de trein (gratis). Standaardplaatsen zijn krap en soms lawaaierig. De douches zijn prima, maar niet voldoende. Het strand is matig (zwemschoenen aanbevolen). De receptie was erg vriendelijk en behulpzaam, maar erg inflexibel. We moesten alle gereserveerde dagen betalen toen de camping volgeboekt was, ondanks dat we een dag eerder wilden vertrekken.
Voor ons was deze camping een schot in de roos: prachtig gelegen onder de bomen direct aan de Dordogne, zeer vriendelijk en behulpzaam gerund door een jong stel, grote plaatsen, geweldig verwarmd zwembad met ligweide, sanitair eenvoudig maar tiptop in orde en schoon. De prachtige dorpen en kastelen Beynac en Castelnaud zijn te voet in ongeveer 15 minuten te bereiken en een goed en goedkoop restaurant ligt op 600 meter afstand. Heb verlengd, zal weer komen!
Omdat veel campings op het eiland nu volledig overvol zijn, was het alsof je een plekje in een oase vlak aan zee vond, rustig, ruim en panoramisch. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Ja, het sanitair verdient een minpuntje en de camping ligt uit de weg en voor restaurants en de supermarkt moet je op de fiets stappen. Maar u kunt 's ochtends op loopafstand gaan zwemmen in de zee.
Niet ver van de snelweg, goed bereikbaar. Mooie parkeerplaats, centraal en toch landelijk gelegen. Supermarkt, Grieks restaurant, bakker, allemaal op loopafstand. Speeltuin naast de deur. Zeer vriendelijke tuinman! Ging hier op weg naar vakantie en kwam weer langs op weg naar huis.
Sitecode: 62092
De enige ster die we geven aan de aardige jongeman bij de receptie die erg behulpzaam was. Camping aan renovatie toe, sanitair in containers, veel vaste kampeerders die hun plek niet behouden. De overnachtingsprijs van 32,90 euro voor een stacaravan met 2 personen is helemaal te duur. we hadden geen alternatief en moesten een nacht blijven, maar we zullen zeker niet teruggaan.
We gingen rechtdoor! De groundsman was zo arrogant en onbeschoft toen we vroegen of we eerst op de camping mochten kijken. Ik vroeg het vriendelijk met mijn school Frans en hij antwoordde zo snel dat ik het probleem eerst niet begreep. Hij bekritiseerde toen mijn taalvaardigheid en weigerde ons een bezoek in het Duits. Daar hoef je je niet bij neer te leggen.
Verzorgde camping met prachtig panoramisch uitzicht op de rozentuin. Vriendelijk en behulpzaam personeel, sanitair schoon, goed restaurant, zwemgedeelte meer voor gezinnen met kinderen. Ruime plaatsen, we voelden ons vanaf het eerste moment comfortabel, zullen zeker terugkomen! In juli/augustus is de vallei echter erg vol, misschien beter buiten de vakanties.
Super terrassencamping met een prachtig uitzicht op de bergen! Top sanitaire voorzieningen! Perfect uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Leuke plek, supermarkt op loopafstand. Zeer vriendelijke beheerder, WLAN werkt! Buitenzwembad, toegang incl. En gratis gebruik van bus en trein. Prijs redelijk. Een minpunt voor de luide waterpomp, maar 's avonds uitgezet.
Zeer mooie staanplaats met privéstrand en op de eerste rij heb je zelfs uitzicht op het meer. Schoon toilet en perfecte afvoer. De groundskeeper verwelkomde ons erg vriendelijk en voorzien van informatie en een fietskaart. Prijs 21 euro inclusief elektriciteit een beetje te duur, maar zo'n mooie locatie kost. Er is één punt aftrek voor de weg achter ons, wat ons niet echt stoort.