@IWC
wat jammer dat het weer niet zo goed was, we moesten na 3 nachten weer afscheid nemen van de fantastische gastheer Arne. Hij verteld je graag wat en waar er wat te zien is en de winkeltjes in het schattige dorpje. Hij verbind gezellig de kampeerders met elkaar. Om 17.00 uur even wat drinken met elkaar en voor n eenvoudige hap, draait hij zijn hand niet om. Het is daar echt leuk en schoon sanitair. Dus echt n aanrader. Rob en Irene Wouters
Wat n vriendelijk welkom door Ray, en wat kan hij heerlijke Boef Borginon maken. inschrijven en je kan het ophalen dan krijg je ‘ n zilveren schaal met ‘n pannetje en 2 bordjes met bestek erbij en bovendien mag je het vies weer inleveren. Danjella ook heel vriendelijk, ze nemen echt de tijd voor je super aardig stel. Zij waren de beheerders. de eigenaar kwam ook nog koken Grieks, ook heerlijk en supervriendelijk. Prachtige omgeving in de Morvan.
wat n prachtig plekje. Er is een hele relaxte havenmeester die je op n vriendelijke manier welkom heet. Met ‘s avonds n prachtige ondergaande zon. Als er n beetje wind komt, dan komen er mensen met kinderen en die gaan dan in de zeilbootjes, prachtig om te zien. zeker n aanrader om hier te staan.
prima camping, rustig en vlak bij golfbaan. navigatie Waze heeft ons prima naar de camping geleid. Canterbury is goed te bereiken met de fiets of bus ( net buiten de camping is de halte). Prijs klopt niet, wij waren met de korting van de nkc voor 2 nachten £ 63,- kwijt. Prima uitgangspunt voor en naar de Ferry
na een hartelijk welkom door de eigenaren, hebben we veel geluk gehad. De rechterspiegel was gebroken en de eigenaar had, toevallig n opzetspiegel in zijn bezit. wat geweldig voor ons, nee hij hoefde er niets voor te hebben. waar maak je dat nog mee🤩. we hebben er 2 nachten gestaan. toilet en douche keurig. voor ons kan deze hartelijkheid niet meer stuk 😍😍 Rob en Irene
Sitecode: 21998
Mooie mensen🤩😍 Na een vriendelijk welkom heeft de eigenaar ons zo vriendelijk geholpen🤩 Onze rechter spiegel was kapot, en de eigenaar bracht ons een spiegel, die hij in zijn bezit had. wat een geluk voor ons. We kunnen hem niet genoeg bedanken. 😍😍 Rob en Irene Wouters Holland
eenvoudige camping, maar alles is aanwezig. vriendelijke eigenaar die ‘s avonds nog even komt vragen of je brood wilt hebben de volgende dag. prachtig gebied, we hebben heerlijk gefietst. Hier hadden we gerust langer willen blijven.
deze camping heeft sinds 2 jaar n andere naam, heet nu slow village. wij zijn ontvangen door n aardige man die goed Engels spreekt. het is n grote camping met afhaal restaurant waar je pizza’s en hamburgers kan kopen. elektriciteit is minimaal, daar houden we dus rekening mee prachtig gelegen aan n meer.
prima locatie voor als je op doorreis bent. Gratis staan op n rustige plek. Mag zelf n donatie achterlaten, waar vind je dat nog?! Hier dus.
Wat n eigenaar! Hij houdt alles in de gaten. Geweldig netjes, corona proef en heel veel sportieve mensen een genot om te zien. Vlak bij het meer. Echt n aanrader
Hele vriendelijke mensen bij de receptie. Sanitair brandschoon. Wij hadden best n ruime plek. En als je van toeristische plekjes houdt, dan zit je hier goed. Op woensdag is, als je de camping uitloopt, een markt.