@IenI
Wat een mooie camping, echt een pareltje midden in de natuur. zeer vriendelijk ontvangst, zelfs toen de receptie al gesloten was. Beheerd door een Nederlands koppel die voor de gasten alles in orde willen hebben. Alles is schoon en aanwezig. Zeer ruime plekken gesitueerd in een natuurlijke omgeving. Mooie fietstochten naar Castelo de Vide en Marvão. Je krijgt een map met alle informatie. Bedankt voor deze ervaring. Groet Ingrid&Ineke
Een nieuwe camperplaats en dit is werkelijk een pareltje. Vrij uitzicht over de weilanden en de koeien en je staat onder de fruitbomen. Het geheel is doordacht opgezet. Veel privacy en erg rustig zodat je veel vogelgeluiden hoort. We hebben vanaf hier mooie fietstochten gemaakt. Drachten is makkelijk te bereiken via een mooie fietstocht. Prachtig toiletgebouw. Afwasplek moet nog afgemaakt worden. Alles ziet er mooi afgewerkt uit.
Dit is een pareltje. Een nieuwe camperplaats op een idyllisch plekje gelijk aan een natuurgebied. Prachtig uitzicht en vele fietstochten mogelijk door een mooie omgeving. Vriendelijk ontvangst. Ze zijn de plek nog aan het uitbreiden. Er zijn geen speelvoorzieningen voor kinderen en daarom is het een zeer rustige camperplek waar je veel vogelgeluiden hoort. Wij komen zeker terug.
Wij zijn met de Paasdagen hier geweest en hebben een heerlijk verblijf gehad. We werden vriendelijk ontvangen en kregen op eerste Paasdag een mandje met verse, warme eitjes en narcissen. Ook een bosje tulpen werd aangeboden. Goed en schoon sanitair. WiFi was slecht maar probleem werd gelijk aangepakt. Een leuke plek!
Een toplocatie! Prachtig weids uitzicht en wat een rust. Een gastvrije en vriendelijke beheerder. Hier staat het welzijn van de gasten voorop. Schoon sanitair. Mooie fietsomgeving! Een aanrader!
We hebben heerlijke dagen gehad op deze nette en rustige mini camping. We hadden vrij uitzicht over de velden. Vanwege de Corona konden we geen gebruik maken van het sanitair. Uitgebreide afwasgelegenheden. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaars. Een aanrader!