@Ier
Lid van Campercontact sinds 2020
Een wat eens een florerende camping moet zijn geweest. De entree was onduidelijk, maar er kwam iemand uit een gebouw het hek open doen. Er stond maar één andere campinggast (later twee meer). Er was stroom en we konden gebruik maken van de aftandse toiletten en douches. Als uitvalsbasis was het oké, maar de plek is nogal troosteloos. Daarbij heel duur! 130 Zloty’s per nacht (camper, stroom, 3 personen).
We kwamen laat in de avond aan (wat in Polen normaal gesproken geen probleem is), maar konden de toegang eerst niet vinden. Na paar keer draaien een hek gevonden met een beetje onduidelijk bord dat het een camping is. Het hek was gesloten, geen gegevens en het telefoonnummer was niet bereikbaar. In de buurt niets gevonden om te overnachten.
Fantastische plek direct aan het meer. Wij kwamen om 3.00 ‘s nachts aan en konden de camper direct neerzetten. Rond 9.30 kwam de parkeerwachter en voor €7,00 konden we 24uur blijven staan. Geen stroom, serviceplaats of douches. Wel een toiletgebouwtje (ook voor strandgasten), waar je voor €0,50 naar het toilet kan. Goede uitvalsbasis om Görlitz te bezoeken (met de fiets of met de bus).
Ruime camping op mooie plek. Goede uitvalsbasis voor wandelingen. Aardig ontvangst door dame die goed Engels spreekt. Nette toiletten en een heerlijke douche. Buiten de camping kun je lekker eten bij een soort snackbar mét WiFi 😊. Wij betaalden voor één nacht 82 Zloty’s voor een camper met 3 personen en elektriciteit.
Prima camping voor op doorreis. Nette toiletten, heerlijke douche en leuk restaurantje/snackbar. Aan klein meertje waar gevist kan worden.
Een prachtige plek aan de botenlift. Ontzettend rustig, we stonden er eerst alleen en later op de avond kwamen er nog 2 campers bij. Midden in het bos en heel stil. Wij betaalden ong 70 zloty voor twee personen en elektriciteit. Er waren toiletten en ook koude douches. Geen services verder. Vanuit deze plek heerlijk gefietst langs de botenliften. Mobiel bereik is slecht, loop je omhoog naar het begin van de lift, dan is het beter 😉.
Een beetje vreemde plek, maar op zich voor een nachtje best oké. Geen voorzieningen. De toegang is dramatisch slecht qua bestrating en denk erom dat je de “weg”helemaal doorrijdt tot bijna bij het strand. Wij stopten te vroeg en stonden helemaal alleen. Al snel gecontroleerd door politie, maar alles goed. Later zagen we pas meer campertjes staan iets verderop. Dichtbij het zandstrand. Er loopt een heel lang fietspad langs de kust, heerlijk!
Een prima plek om met de fiets Gdansk te bekijken en te genieten van het strand. Een drukke camping met meest Polen en een paar Duitsers en Tsjechen. We hebben hier 5 nachten gestaan en betaalden per nacht ongeveer €25,00 inclusief stroom, WiFi, warme douches etc. Langs de camping loopt een fietspad, als je deze oversteekt sta je al op het strand. Met de fiets is alles hier prima te verkennen en op Gdansk raak je nooit uitgekeken!
Prima plek om een nachtje te staan op doorreis. Wij stonden er met één andere camper. Geen voorzieningen, maar rustige slaapplek. Op loopafstand van een meertje waar je niet mag zwemmen.