@Ilse65
- 2017
Ongezellige verharde camperplaatsen met kleine grasstook en uitzicht op geparkeerde auto,s. De vele vaste gasten rijden ook af en aan over het park en dat is niet relaxed buiten zitten. Als camperplek is Molengroet niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Verder vriendelijk personeel en toilet voorzieningen waren keurig.
Prachtige natuurcamping met mooie plaatsen , ook heel geschikt voor campers. Schitterend sanitair en heel schoon. Vriendelijk personeel, klein winkeltje voor praktische zaken en klein restaurantje met een eenvoudige maar smakelijke kaart. Zeker voor herhaling vatbaar👍🏼 * soms wat geluidsoverlast van de aangrenzende weg*
Mooie camping met grote en kleinere plaatsen, ook heel geschikt voor campers.Veel groen met heggen en fruitbomen. Sanitair is super netjes! Vriendelijk, behulpzaam personeel.Mooie ligging aan het water en meerdere dorpen / steden op fiets afstand, het is een prachtige omgeving .Wij hebben hier een fijne vakantie gehad 👍🏼 *De doorgaande weg erachter geeft soms wat geluidsoverlast*