• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@IlseLansink

Een locatie beoordeeld—24 dagen geleden

een prachtige beleving. Overdag druk maar ‘s avonds trekt bijna iedereen naar beneden. Heerlijk rustig gestaan in een prachtige omgeving. Geen voorzieningen maar die heb je toch aan boord

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

na de recensies hebben gelezen voor deze camping. Wat een deceptie. Ontvangst zeer onvriendelijk, 2 personen en hond €46,50 te duur voor een overnachtings-camping, toiletten hing een geur en was niet fris. Dame bij de receptie gaf aan dat het restaurant geopend was en we niet hoefden te reserveren. Helaas dus, je moest wel reserveren en kregen geen plek. geen eten dus die avond. ik snap niet dat zijn een hoge ASCI waardering hebben. Nooit weer

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooi gelegen camping en netjes verzorgd. zwembad personeel mag wel eens wat vriendelijker zijn. Ook het zwembad sluiten tussen de middag is niet meer van deze tijd. Douche en toiletten zijn netjes en schoon.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

oké het personeel is misschien niet het aller vriendelijkst maar …. Zeer ruime plaatsen, lekkere Flamkuchen, schoon sanitair, fantastische ligging, prachtig dorp, super mogelijkheden om te wandelen, zeer schoon sanitair. En de eigenaren?? die ontdooien wel als je er iets moeite insteekt. al met al de moeite waard

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camping ligt best goed als je Bern wilt bezoeken. Camping is schandalig duur voor wat ze bieden. Wij hebben ons aangemeld en hadden de keuze uit twee plekken terwijl er wel 50 plekken vrij waren. Wij kregen een modderplek en mochten niet ergens anders staan. Belachelijk en niet klantvriendelijk

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zeer grote camping die de warmte mist. mensen bij de receptie oké. Mensen op de camping niet al te vriendelijk. In zwembad krioelt het van de mensen en wij zijn hier 9 september. Het zwembad is in verhouding veel te klein voor het aantal plekken +|_ 1100 plekken. Drie sterren omdat er geen sfeer inzit. qua schoonheid kan ik alleen maar zeggen netjes. Een volgende keer? Nee!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zeer ruim opgezette camping en super onderhouden. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Als Twentenaar ben ik enthousiast over dit soort mooie plekjes. Hier is aan alles gedacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zeer verzorgde camperplaats met perfect inboeksysteem. Toiletten schoon, mooi en verzorgd. Een plaats om weer te komen. Beheerders die het vak verstaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Uitstekende camping. Wij zijn hier half juni en hebben gestaan op een grote ruime plaats van meer da 100 m2 voor €31. het geld meer dan waard. prachtig zwembad, dicht bij zee, vriendelijke mensen, goed restaurant. Douches sober maar goede straal en warm water. Al met al een mooi plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prachtig camperpark in wording. er wordt keihard gewerkt om het iedereen naar de zin te maken. Wat beschreven wordt als een smerige vloer is absoluut niet waar. Wij zijn in hetzelfde weekend aanwezig en hebben dit absoluut niet ondervonden. Zeikerds heb je altijd. het is een TOP plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima camping. we betaalden er voor 2 personen en een hond €37,70 per nacht. goed en schoon sanitair. jammer is dat het op maandag en dinsdag Ruhetag is en dat je dan niets kunt krijgen op het terras. dat past niet meer in deze tijd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie camping, kleine plaatsen en erg duur. Niets te beleven in het dorp. prachtige wandel omgeving. Sanitair perfect en super schoon. maar nogmaals de prijs is veel te hoog. wij betaalden 2 personen met hond € 56,-

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie en goed verzorgde camping. zeer vriendelijke mensen. Wel te duur voor wat je krijgt. Er is bijvoorbeeld geen water op de plaats, geen toiletpapier op de toiletten, geen wc bril, geen wasmachine, maar 2 toiletten voor elk geslacht en dat is te weinig voor zoveel plaatsen. Als deze verbetering er nog komt en de prijs daardoor niet stijgt is het de perfecte plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

best wel een mooie plek maar als je eerst helemaal naar boven moet rijden en vervolgens bij de camperplaats een bordje met bezet ziet is wel schandalig. je kunt ook zorgen dat je telefonisch bereikbaar bent om te zeggen dat je vol bent

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

aardige mensen, prima plekken maar sanitair is echt aan vervanging toe. dit past niet meer bij de huidige tijd. Ik ben heel wat gewend maar fitness echt niet schoon en goed. restaurant is ook nodig aan een opknapbeurt toe. ook daar aardige mensen maar als met een beetje wind de parasols al in elkaar storten moet er echt iets gebeuren. 3 Sterren om de ligging en mogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

locatie mooi alleen niet verzorgd. Geen eigenaar gezien. Het zag er erg verlaten uit. Onduidelijk of dit een camperplaats of camping blijft.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

plek is mooi maar een ontzettende chagrijnige en onbeschofte boer. zijn vrouw is een aardige vrouw. als hem iets niet aanstaat zet hij een bek op als een scheermes. geen respect voor zijn klanten en dan verdien je eigenlijk geen ster.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

inmiddels twee keer hier geweest en we zullen zeker nog een aantal keren hier komen. wel een paar puntjes van aandacht. 1. de sanitaire voorzieningen voor 60 plaatsen en aanliggende boten is matig ondanks dat je zelfvoorzienend bent erg beperkt. 2. met een regenachtige dag, zoals nu met Pinksteren, staat de camperplaats blank van het water. Dat is in deze tijd met de huidige technieken niet nodig. verder prima plek met veel mogelijkheden

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

jaren hier geweest. is nu belachelijk duur. restaurant verschrikkelijk duur. glas witte wijn €6,50. wij laten deze plaats nu links liggen

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wat een ontzettende leuke plek en verzorgde plaats. Wij staan er nu met Pasen en iedereen krijgt echte geschilderde paaseieren en chocolade eieren. Wat attent. We komen sowieso nog een keer terug. TOP

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima plek maar wel duur. Je staat hier nooit alleen. Elke dag controle en schoonmaak van vuilnisbakken. Toiletgebouw voldoet. Omgeving is mooi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Uitzicht is mooi maar daar is alles mee gezegd. Wat een drassige zooi. Menig komt hier vast te zitten als het iets geregend heeft.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooi gelegen camping. Oud sanitair maar redelijk onderhouden. Camperplaats is niet geweldig en ligt op een verlaten stukje. Er word hard gereden op de camping. Dit hoort niet Plaatsen redelijk groot maar niet gemaaid. Stroompunten zijnent ver te zoeken. Mensen zijn vriendelijk in de omgeving en je kunt er prachtig fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hele leuke en goede plek om te vertoeven waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Bij aankomst wordt direct een kop koffie aangeboden. Ruime plekken. Zeer schoon sanitair. Het is meer een campercamping. Leuk terras. Erg vriendelijke uitbaters.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Camping is niets mis mee. Er zijn 2 camperplaatsen op de camping A en C. Wij stonden op A. Deze is gelegen aan een weg waar hard wordt gereden. Als ik campingeigenaar zou zijn dan wilde ik dit niet hebben. 50 km per uur hoort niet op een camping. Er lopen mensen waaronder kinderen. Onacceptabel. Toiletten zijn schoon maar erg warm door het dak.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Best wel een mooie plek om Deventer te bezoeken maar in een wat nattere periode echt slecht. Tip: voorzie de plek eens van stelconplaten om je camper neer te zetten. Kost weinig en werkt goed en dan is €19,50 niet te te veel. Personeel TOP.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

We zijn hier geweest en weer vertrokken. Het mag echt de naam camperplaats niet hebben. Wij zijn niet verwend en kennen veel maar dit!!! Een dooie bedoeling. Sorry

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek op loopafstand van het strand. Keurig verzorgd. Enig nadeel is het zeer slechte WiFi netwerk anders was het een 8

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie camping en goed onderhouden. Alles top voor elkaar. Mooie plaatsen en ruim.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Nette camping met schoon sanitair. Camping stelt verder niet veel voor. Wel netjes

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Veel onterechte matige beoordelingen worden over deze camping gegeven. Je kunt de keuze maken camping- of camperplaats. Van te voren wordt aangegeven dat als je kiest voor de camperplek je geen gebruik mag maken van de faciliteiten van de camping. Erg logisch omdat de camperplek goedkoper is. Wil je meer luxe dan moet je maar naar de campingplek gaan en iets meer betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima camping maar veel te duur. Kleine plaatsen. Lawaai van de weg is goed te horen. Sanitair super voor elkaar en schoon. Daarom een 7. Aardige eigenaar die alles voor je wil doen. Het centrum van Riva is te voet goed te doen

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

CP plek is prima voor €15. Alleen een toilet is aanwezig geen douche. Je mag ook maar 1 nacht staan op de CP. Camping zelf kost €51 voor 2 personen en een hond. Is het wel waard want ziet er allemaal top uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Geen kans om op de CP te komen. Deze staat altijd vol. Camping zelf is een stuk duurder. Wel super sanitair. Plekken zijn ook goed. Ook met het pontje naar de altstad isveen aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Simpele CP. Niets bijzonders. Biergarten is leuk. Het meer wat op 1000 meter ligt geeft een beetje een smerige indruk. Geeft het gevoel van een afwerkplek. Wel vriendelijke mensen in het restaurant.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooie en verzorgde camperplaats in een perfect aangelegde tuin. Dicht bij strand en centrum. Rustig gelegen. Sanitair is schoon maar niet modern. Voor ons geen probleem. Strand is op 3 minuten fietsen of 10 minuten lopen. Vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima camperplek. Makkelijk aan te rijden. Top verzorgd. Schoon. In het dorp bij het moderne Italiaanse kroegje iets gedronken en gegeten. Ook super. Voor €11,- op de CP gestaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Hier geweest in het paasweekend geweest. Geweldige ontvangst en super camping. Heel schoon en netjes. Sanitair TOP. Mooie omgeving en vriendelijke mensen. Wij komen hier weer. 👍👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Sitecode: 20838

Prijs kwaliteit niet in verhouding. Wij verbleven hier in het eerste weekend van maart en moesten €33,- per nacht betalen. Niets was geopend alleen de receptie en slecht één toiletgebouw. Mooie camping maar veel te duur voor de periode waarin wij verbleven