@IngeGerard
- 2015
Prima camping voor doorreis, €16,80 met twee volwassenen, hond is gratis en voor de trouwe viervoeter zijn voldoende uitlaat mogelijkheden.
Wat een mooie cp is dit, ruime plekken, leuk dorp in de buurt, een fijn park om de hond uit te laten en een imbiss met een kleine kaart voor de deur. 10 sterren als het zou kunnen.
Debs en Marc zijn geweldige campingbeheerders die echt alles doen om je een mooie vakantie te bezorgen. Er zijn zo’n 15 á 16 plekjes en een heerlijk zwembad van 26 graden. Met de hond loop je vanaf de camping zo lekker weg. Een aanrader.
Beste mensen van Campercontact, het wordt tijd dat jullie ook eens de reviews gaan lezen omdat hier belangrijke info in staat. We betalen per jaar een bedrag wat prima is maar daar mag je ook een up to date database van terugverwachten. Deze camping is permanent gesloten (zie hun eigen website) en zo zijn er wel meer voorbeelden van campings waarvan de info soms al jaren niet meer klopt. Pas dit aan a.u.b.
Mooie camping dichtbij een zeer gezellig dorp op loopafstand. De vrouw die het beheert is al meer dan 20 jaar samen met een Nederlander en spreekt perfect Nederlands. Dichtbij spoor maar totaal geen last van gehad. Wij betaalden €40,- per nacht voor camper, stroom en hond wat we aan de pittige kant vonden.
prima plek en aardig ontvangst door een enthousiaste eigenaar die veel tips heeft. het zwembad is heerlijk, echter de wifi is niet te gebruiken daar zou je in deze tijd met een simpele versterker heel veel meer sterren door krijgen. De camping ligt aan een doorgaande weg en spoorlijn maar daar hebben we ‘s-nachts niks van gemerkt.
Vriendelijk ontvangst, deze mensen doen hun werk liefde en dat stralen ze ook uit. De camping staat direct aan een mooi meer en is voorzien van een goed restaurant. Met de hond kun je er fijn wandelen, ook is er een apart zwemstrand voor de viervoeter. Wij raden deze camping zeker aan.
Hillebrand en Natasja hebben ons enthousiast ontvangen. De camping wordt spik en span bijgehouden, ze zijn altijd vriendelijk en er is een gezellig terras waar je iets kunt drinken. Wij stonden op plek D1 waar we een fantastisch uitzicht hadden. De passie voor het beheren van deze mooie plek straalt er bij hun vanaf. Een echte aanrader.