@IngeVe
Weg uit de drukte en toch dicht genoeg bij het centrum van Liverpool, de Beatles Experience,.. Plaats genoeg, zelfs in Augustus. Voelde veilig. Nagevraagd bij het betaal kantoor in de parking en volgens hun was er camerabewaking over heel de parking. Wij stonden op parking 1, naast de bus parking. Voelde veilig.
Goed voor de eerste of laatste nacht in Dover. Dicht bij de ferry, de zee en het centrum. Volgens de parkeerwachters is dit één van de veiligste parkings in Dover. Politiekantoor langs de ene zijde en het Technisch College langs de andere.
Mooie site met wat ouder maar zeer goed onderhouden sanitair. Gezellig om buiten te zitten. Winkels op loopafstand. In het centrum vind je o.a. Saintsburry's, Next,... Niet supergroot maar groter dan we verwachtten. Zeer behulpzame eigenaar. Hij vond een plek met stroom en water op de plaats voor onze camper van 8,5m. Aan te raden!
Zeer vriendelijke en hulpvaardige uitbaters. Perfect om volledig tot rust te komen. Het vakantiegevoel wordt opgewekt door het zwembad, de vele zithoekjes en de sfeer. Zwembad en sanitair zijn heel proper. Hier kom je terug voor de ongedwongen ambiance en gezelligheid! Wij betaalden via Maestro (betalingsaanvraag via sms-link met keuze voor onze bancontact app). Als we nog eens richting Hongarije rijden stoppen we hier zeker opnieuw.