@Ingmar-van-der-woude
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Nou hou je vast dit is geschreven door iemand met het grootste vooroordeel ten opzichte van camperplaatsen op een soort parkeerplaats. Bij deze oprechte excuses! Deze camperplaats is briljant en van alle gemakken voorzien. Je denkt ik kom op een industrieterrein. Is ook zo, maar geen centje pijn . Naast metrostation (niets van gehoord) wel gebruik van gemaakt. Super schoon en uiterst vriendelijk personeel. Voor €32,- per nacht 2 pers incl stroom.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Nette rustige camping vlak aan het Balatonmeer nette prijs voor wat je krijgt en vriendelijke uitbater. Geweldig fietsen in de omgeving (op fietspaden) sanitair is schoon. Hou er rekening mee dat je een stap terug in de tijd gaat. Maar het is echt fantastisch. Oprecht een aanrader.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Wellicht de mooiste camping van croatie. Verder is er niets aan toe te voegen. Zo netjes en verzorgd zijn wij het nog nooit tegengekomen. Let alleen op welke plek je pakt er zit verschil in a,b,c of premium plekken qua prijs. Top camping
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Mooie grote camping met zwembad (zwem muts verplicht!) mooi uitzicht op Venetië naast de pont voor de overtocht
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Verona. Je loopt zo langs het water naar het centrum 20 min. Verder sanitair is gedateerd en brak, maar schoon is het wel. Hoop beesten aanwezig kippen, pauwen , ganzen en ezels.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Schoon en aan het begin van de Stelvio pas. Ideaal om vanuit hier de pas te gaan berijden. En het uitzicht is niet te beschrijven dat moet je zien
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Werkelijk pracht locatie oud bedrijfsgebouw met camperplaats. Zowel beneden al op het parkeerdek. Indoor camping (zeker even gaan kijken) pub, restaurant en schoon sanitair. Verder erg toeristisch dorp. Maar de camper locatie is uitmuntend
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie schone en nette camping de ideale plek voor een aantal dage of doorreis
super camping met schoon sanitair, mooi gelegen in een baar met schoon en helder water. camping is van allee gemakken voorzien en personeel is uiterst vriendelijk. zijn uit nood hier terecht gekomen, maar zeer de moeite waard. €47,- per nacht 2 personen en een camper
super nette camping met super schoon sanitair shuttle verbinding met de Plitvice meren en zeer vriendelijk personeel. €40,- per nacht 2 personen en een camper