@Ingmar-van-der-woude
super camping met schoon sanitair, mooi gelegen in een baar met schoon en helder water. camping is van allee gemakken voorzien en personeel is uiterst vriendelijk. zijn uit nood hier terecht gekomen, maar zeer de moeite waard. €47,- per nacht 2 personen en een camper
super nette camping met super schoon sanitair shuttle verbinding met de Plitvice meren en zeer vriendelijk personeel. €40,- per nacht 2 personen en een camper
geweldig nette en schone camping met super douche en schoon sanitair net en gastvrij ontvangst camping vol met Nederlanders 😂 maar zeer de moeite waard
vriendelijk ontvangst op loop afstand van het centrum. veel zwerfhonden en weinig onderhoud aan terrein en gebouwen. de toilet eenheid is sterk verouderd en schoonmaken/houden geeft geen prioriteit. veel lawaai van de beachbar waar alle locals in het weekend samen komen tot 00.00
geweldige camping met even lieve Britse gastvrouw en gastheer locatie en eten/prijs dikke 10, maar sanitair viel behoorlijk tegen het water stinkt en komt troebel uit de kraan. verder paradijs om aan het water te staan met je camper
camping was meer dan prima, maar het sanitair liet echt te wensen over. zwembad geweldig en de anthourage op de camping verdient een dikke 10
prima voor 1 overnachting verder weinig
duur , maar mooie locatie in centrum. erg klein, maar op loopafstand van centrum 3 minuten €50,- per nacht incl wifi, electra en sanitair wat overigens erg netjes en schoon was
we rijden al een aantal jaren rond met de camper door Europa, maar nog nooit zo een schone camping gezien. het sanitair is gezien de kleuren van de jaren 70, maar of het gisteren in gebruik is genomen. zo schoon en netjes. uitermate vriendelijke eigenaresse. wij betaalden €38,- voor 1 nacht 2 personen en een camper incl elektra
naar mijn mening de meest gave en idyllische camperplaats die wij ooit hebben gehad. betalen doe je op vrijwillige basis zodat de brandweer het kan onderhouden wij reizen met 2 volwassenen en 1 kind en betaal altijd €20,- in de daarvoor bestemde bak. je kunt tot 22 uur terecht in het burgerhaus voor toiletbezoek het is super stil en schoon. wij zijn 4 x geweest en blijf verliefd op deze plek.
prima overnachtingsplek lekker rustig en stroom voorziening. geen sanitair aanwezig mooie ruime plaatsen ook voor campers met een lengte van 13,5meter
Mooie rustige locatie met prima sanitair, beetje lastig te vinden in het donker, maar zeker een bezoekje waard. Een echte aanrader
Belachelijk dure camping en doordat het vol staat met Engelse travelers. Een dikke puinzooi. Kinderen breken de tent af en smeren de hele boel onder. Als kers op de taart slaat er ook nog eentje zijn vrouw totaal kapot omdat ze niet gehoorzaamt. Al met al lekker wegblijven op deze camping. Wij hadden andere ervaringen met Knaus kampingparken
Geweldige locatie wel contant geld bij je hebben voor stroom en eten, de big american Texas hamburger is een echte aanrader en een maaltijd op zich
Super mooie locatie met vriendelijke mensen. Overnachting kost €29,- voor 2 volwassenen en 1 kind van 11 camper en boot. Ruime kavels incl stroom, gebruik van sanitair als douche en toilet. Zeker een aanrader voor mensen die op doorreis zijn naar het zuiden of terug natuurlijk