@Ivodebelsch
- 2017
- Anders Anders Anders
- Integraal
- Bezit + verhuur
Wat is dit een prachtige plaats. van alle comfort voorzien. Zeer stil ook kortom whow
Als je zeer rustig met een prachtig uitzicht op een meer wilt staan is dit DE plaats. Stroom is er,toilet en douche zijn voor handen. Kortom klein maar zeer fijn.
Fijne camperplaats als de vliegtuigen niet vliegen zeer stil 😉
Zeer gezellige plaats. De eigenaar supervriendelijk.Heeft lekker kampvuur aangemaakt en lekkere koffie gezet. Een echte aanrader.
Wij waren op terug weg van de Nordkapp , grenze Jacobselv . Bedoeling was 1 nachtje het werden er 3 . Olé de eigenaar is een super gastheer. Stroom,wifi,sanitair,ledigen toilet ,water nemen ,kortom alles is er. en wat een gezellige hut met barbeque . Elke avond zaten we er met Olé. En mooie Same verhalen gehoord. Een echte aanrader.
Vriendelijk ontvangst. Stroom max 1000w stopcontact . Eetgelegenheid,klein winkeltje er bij. . Mogelijkheid ledigen toilet. Geen douche. Fijne plaats als tussenstop
Alles is er . Sanitair verouderd maar netjes. 16A stroom wifi. Coop winkel zeer kort bij . Vriendelijke ontvangst
Prachtig wat een uitzicht. Sanitair eenvoudig en zeer proper. 16A Stroom goede wifi. Volledig geautomatiseerde winkel om de hoek. Zeer vriendelijke ontvangst. Kortom een aanrader
Klein maar fijn. Dick en Jacqelien zijn super vriendelijke gastheren. Een aanrader in deze mooie omgeving
Wij waren hier 1 nacht op doorreis. Martijn en zijn vrouwtje zijn super vriendelijk. Proper sanitair kortom een aanrader.
Zoals al eerder hier gezegd. Fijne CP om te rusten na een lange rit . Zeer vriendelijke uitbaters.
staan hier helemaal alleen in de sneeuw.Prachtige plek vannacht zou het tot -12 gaan. Zeer verzorgde toiletten. Aanrader en vooral de grote zilveren moose
totaal geen plaats . voorziene plaatsen vol met boten .
Heerlijke mensen Jacqueline en Dick. Echte aanrader zeer eenvoudig geen tralala oergezellig.
Mooie plaats maar die ellende met qr code is waardeloos. Te hightech voor mij.
Mooie CP . Netjes alles wat je nodig hebt is er. Alleen met kaart betalen lukte ons niet en hebben dus alles betaald met munten .
Sitecode: 20290
Mooie gratis CP mooi uitzicht op vijver en kanaal. Alleen is er maar 1 stopcontact en deze staat aan de ingang. Loosplaats en ook voor toilet.
Prachtige plaats met alles bij de hand. Ideaal als je op doorreis bent. Stroom losplaats alles voorzien .
Top camping met zo een super behulpzame uitbaters. Een echte aanrader. TOP
Zeer mooie CP we stonden er alleen . de wasgelegenheid was dicht ivm corona wat wel jammer was. Alles is er stroom water loosplek en netjes verzorgd. Aanrader
Zeer mooie rustig gelegen CP lozen ,water,stroom alles is er . Alleen opletten je moet langs een witte slagboom naast een voetbalveld is even moeilijk te zien .Zeer behulpzame concierge.
Leuke CP voor op door reis even te stoppen . Basic CP lozen makkelijk water nemen met een gieter. Voldoende plaats
Onvoorstelbaar mooi. We waren er op 8-10-2019. We stonden met 3 campers totaal. Echte aanrader
Echte CP plaats met alles wat je nodig hebt . Water, stroom tegenbetaling, lozen gratis. De rating vinden wij correct . Mooi uitzicht op de bergen . Een aanrader .
sanitair inderdaad oud wel redelijk proper. vriendelijke dame aan het onthaal. waterkranen kort bij de hand en gemakkelijke plaats om toilet en afval water te lozen .
Vriendelijke uitbaters dik in orde voor ons
Spikplinter nieuwe camperplaats. Als je van absolute stilte in de natuur houd en je bent een echte camperaar die met weinig tevreden is . Dit is de place to be. Eli en zijn vrouw zijn super lieve mensen
zeer mooi en goed verzorgde camping . douchen is of je in het beste hotel bent.
Zeer mooie camping. zeer recent vernieuwde infrastructuur de regendouche whaaauw .
Mooie CP heeft alles wat ne CPer nodig heeft.