@JüBe-3608-Thun
- 2021
- Knaus Van TI 650 MEG
- 2021
Welterusten op de parkeerplaats voor £7,50, ticket betalen aan de kassa. Waren daar 8 campers.
zeer rustige camping. Water, afvalwater en chemisch toilet ledigen zeer goed. Douches zijn groot. zeer goede en gratis wifi. Prijs prestatie klopt.
heel goed, veel wandelaars, joggers en fietsers die een tocht rond het meer maken, schaduwrijke plek. erg stil na 22.00 uur. Morgen komen de mensen rennen met de honden.
Sitecode: 62062
zeer mooie parkeerplaats, we waren alleen met de camper, er kwamen verschillende joggers, het café waar we kwamen was om 19.30 uur gesloten. Grote parkeerplaats. kom graag terug
is tijdelijk gesloten. Omdat er veel bomen zijn omgevallen. De arbeiders zijn aan het opruimen
niemand ter plaatse te vinden verantwoordelijke persoon..... Niemand neemt de telefoon op en boeken via internet werkt ook niet
zeer mooie staanplaats direct aan zee
mooie maar dure camping. 1 camper en 2 volwassenen inclusief elektriciteit £40. Toiletten en douches zeer schoon. Zeer windgevoelig. Gooi grijs water en chemische toiletten buiten de faciliteit
zeer mooie, rustige parkeerplaats in het bos op een parkeerplaats. toiletten openbaar. Geen afvoer van grijs water en chemisch toilet mogelijk.
zeer mooie camping. Alles nieuw gemaakt. Toilet en douche perfect. Leeg chemisch toilet gratis. Elektriciteit en drinkwater inbegrepen in de prijs van £ 30 voor 1 camper en 2 volwassenen. Zeer behulpzame mensen. Heerlijk weer.
zeer mooie en schone plaats. We betaalden 27 pond voor 1 camper en 2 personen. de tuinman was erg behulpzaam. Water, afvalwater, cassettes deed alles gratis weg, elektriciteit is inbegrepen in de prijs van de staanplaats
Echt goede parkeerplaats voor het binnenzwembad. Een rustige plek voor de nacht. Op ongeveer 300 meter afstand is een grote supermarkt met alles wat je nodig hebt. Services werken goed, maar momenteel slechts één kraan voor het reinigen van de cassette en vers water. Elektriciteit en water gratis. om 19:50 waren de 10 plaatsen bezet.
wij waren er met Pinksteren, zeer schoon en we waren de enigen met onze camper. zeer dicht bij het centrum. Zeer goed uitgangspunt om de stad in te wandelen. hoefde niet eens te betalen. Zon- en feestdagen gratis
goed toilet aanwezig zeer goed voor korte kampeerders,