@J&C_on_tour
- 2020
mooie camping van Yelloh Village. Ontvangst is vriendelijk en behulpzaam. Zwembad en sanitair is netjes en schoon. Rivier langs de camping maar geen strandje zodat je er gemakkelijk in kan. in laag seizoen weinig te beleven.
CP werkt met reserveringsite. Ruime opgezette plekken niet allemaal even vlak, maar wel verhard en stroom inclusief. Wij betaalde € 17 per nacht. Bijna alle plaatsen zijn aan de rivier.
leuke uitvalsbasis voor inkopen in Duitsland. alle winkels op loopafstand van de CP. Stroom en water naar gebruik en afval(water) kan worden geleegd. we komen zeker terug
vriendelijke uitbater, mooie ligging in de bossen langs een rivier. Mooie wandelomgeving. Plaatsen zijn licht hellend en voor stroom is een lange kabel nodig. Zwembad hebben we niet gezien. Wij hebben er 1 nacht gestaan zonder stroom en betaalde 41 euro
aardige ontvangst, plaatsen vrij klein maar voor camperaars niet onbekend. We hadden een plek van ca 40 m2. Broodjes service en alles contante betaling. Directe toegang tot het meer met strandje op kiezels. Diverse goed betaalbare restaurants en supermarkt op loopafstand.
mooie lokatie, wel populair en daarom vroeg in de middag al vol. wij hadden het laatste plekje. broodjes halen in het dorp in 10 minuten wandelen of dichterbij bij het tankstation met Delhaize
Zeer mooie camping van Yelloh Village. Echter kwamen we er achter dat er geen honden zijn toegestaan op de camping.
Rustige ligging en schone camping. Eigenaar spreekt klein beetje Engels. toiletgebouwen zijn zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Terrein is natuurlijk aangelegd en netjes onderhouden. Broodjes service of ontbijt mogelijk. ook afhaalmaaltijden en restaurant aanwezig
mooie lokatie met super uitzicht. Betaling kan door middel van bankoverschrijving, in structuur op de stroomkast. Aardige eigenaar die snel reageert op alle vragen en alle faciliteiten ter beschikking stelt voor een fijn verblijf. De zonsondergang is prachtig in de sneeuw.
prima plaats om te overnachten. Op dit moment erg rustig vanwege druivenoogst. Verharde plaatsen en water en afvoer aanwezig. Top dat de eigenaar deze plaatsen beschikbaar stelt.
Goede cp een mooie locatie vlakbij het meer (te lopen). Ruime plaatsen. Bakker op loop afstand bij de camping boven.
Sitecode: 19291
Leuke rustige cp. Bio winkel aanwezig.Brood te bestellen bij de receptie waar je betaald (5 euro) douche 1€ De rivier op loop afstand
Top locatie net over de grens. Je mag zelf weten waar je staat en de winkel met streekproducten is top. Vriendelijk ontvangst door de eigenaar.
nette camping en een vriendelijk ontvangst. sanitair is netjes en schoon, terrein is mooi vlak. Zelfs een goed stukje vlees te koop.