@J.A.-Koershuis
- 1999
- Roller Team GRANDUCA Garage
- 2006
- Renault
Een meer dan hartelijke camping, je voelt je direct thuis bij aankomst. Prima verzorgt sanitair, puntje van aandacht is de “rug was service” , die bleef in gebreke … kortom; top locatie waar het goed vertoeven is!👍🏽
prima plek netjes onderhouden en makkelijke inkomst. Stroom v/d paal via ticket wat je koopt bij de ingang. qr code scannen, stekker erin en groen knipperend ledje indrukken. Klaar. enige pech die wij hadden is dat een buurman plots harde house muziek ging draaien, op ons verzoek dit wat zachter te zetten kregen we een grote mond als reactie, ander plekkie gezocht en klaar. En doorgaan …
geweldige plek, mooi uitzicht en verhouding verblijf / prijs prima. uitvalsbasis voor meerdere stranden, ‘s avonds weer hier
2020
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
We reden erheen en werden verast met een parkeergarage. 2.3mtr doorrijhoogte. Ai dus...
Erg mooie camping die zeer ruim is opgezet. De beheerder is erg behulpzaam, tegenover het park bevind zich een dinosaurus park en de grotten welke je kunt bezoeken. Twee nachten hier doorgebracht a € 25,00 per nacht incl. elektra, douches, enz.. Een aanrader.
Mooie plek, dat wel maar begin september 2019 zijn we de enige hier. Een heel ritueel aan moeten horen betreffende sleutel gebruik en Electra. Super vriendelijk volk, dat dan weer wel. Stageld £ 20,00 plus 10 pond onderpand voor de sleutel
Nog steeds erg cool en gezellig. Prijs is gezakt naar £17,50 met stroom. Van rommel is geen sprake!