@J.H.-van-Leeuwen
- 2016
Een top camping. Op 6 km van de E47, afslag 45. Het zijn ruime plekken. Er is mooi schoon sanitair en een kook/afwasruimte. Schoon water innemen evenals grijs water lozen is mogelijk. Er is een kleine bistro bij met een goede keuken. Folders voor wandel en fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.
Dit is een pareltje op het zuidelijkste puntje van Öland. Het natuurgebied en de hoogste vuurtoren zo in op de fiets goed bereikbaar. Voor stroom moet er een Nederlandse aardestekker gebruikt worden. 3 toiletten en 3 douches voor heren en ook zoveel voor de dames. er is een keuken met afwasgelegenheid en koken. De prijs voor dit alles is SEK 295
Een mooie camping met veel faciliteiten inclusief zwembad. voor warm water is er een sepkey nodig. WiFi is gratis en oké. Wij waren hier de week voor Pinksteren en het was heerlijk rustig. De weg langs de camping hoor je soms bij verkeerde wind.
Sitecode: 20035
Leuke minicamping. Fijne ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn oké en brandschoon. Van de weg heb je geen last. De WiFi is uitstekend. Kortom zijn prijs waard.
camperpkek oké. Kosten € 20.00, stroom €1,00 voor 3 kwu, douche € 0,50. jammer van het vele verkeer van de nabij gelegen parkeerplaats.
Wat een verademing de stilte die hier heerst. Soms het loeien van de koeien. het sanitair is oké. s’ Avonds komt de boerin langs om je te registreren. ter gelijker tijd krijg je een info map aangereikt. Wandelen en fietsen kan hier geweldig en Ootmarsum ligt op 10 minuten fiets afstand. In de blokhut kun je thee en koffie drinken met eventueel een taartje. Je kunt hier niet pinnen.
Een hele rustige svr camping. Geen lid dan betaal je €17.70 al in. Mooi sanitair wat keurig wordt schoon gehouden. De WiFi is prima. Een chemisch toilet kan geleegd en gespoeld worden. Supermarkten in Markelo ong. 4 km. De fiets mogelijkheden zijn legio. Op de tv toren heeft een slechtvalk gebroed. Wij komen hier terug.