@J.H.-van-den-Bosch
- 2008
Inderdaad mooi sanitair, mooi uitzicht, handig dicht bij het treinstation, gratis met bus en trein, ….. Maar voor ons was allesbepalend het zeer slecht gedraineerde terrein. Wij (en wij niet alleen) stonden in de modder.
Zoveel zeer goede reviews en allemaal helemaal waar! Wat een geweldige plek om te verblijven, maar vooral ook: we waren zeer welkom en werden iedere morgen persoonlijk met onze namen begroet.
Met een supergezellige groep camperaars een bbq georganiseerd. Gerard (eigenaar cp) heeft voor ons een prachtige bbq klaargezet. ‘s Avonds nog jeu de boule gespeeld op een mooi aangelegde plek, onder toeziend oog van Irma (eigenaar cp). Een superplek, enorme rust, veel gezelligheid onderling. Sanitair is prachtig, zo schoon!! En heel gastvrij. jammergenoeg kunnen we geen 10 sterren geven.
Jammer dat we niet meer sterren mogen geven. We hebben wederom bij Irma en Gerard gestaan, zo’n mooie plek met alles erop en eraan. Beiden werken hard om zowel buiten als binnen zo mooi te houden. Elk jaar komen we weer terug, we rusten hier uit en als we willen kunnen we een praatje maken. Ze zijn hier erg gastvrij voor iedereen. Tot volgend jaar!! Hans en Nelly