@JFMfreedom5
We gaven 3 sterren alleen omdat de plaats mooi is. Maar we moesten het lawaai van de muziek verdragen, het geluid van mensen die hun autodeuren dichtgooiden, luid praatten en hun muziek in hun auto lieten horen toen ze het hostel verlieten, tot half twee in de ochtend! En 's ochtends luidere muziek. De nacht was dus erg kort. Bovendien is het gebied erg klein en alleen toegankelijk voor kleine mensen.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Sitecode: 102074
De 3 sterren zijn vanwege een locatie waar we hadden kunnen genieten van het uitzicht op de zee, behalve dat ze vuilnisbakken en een lelijk hek recht voor de zee zetten !!!! het is een afwijking! Anders hadden we 4 sterren gegeven. In de zomer moet het zeker overvol zijn, want wij waren er in december en alle 4 de plaatsen met uitzicht op zee waren bezet. Afgezien van deze negatieve punten, is het ondanks het vrij drukke weggetje schoon en rustig.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
In een zeer rustige groene omgeving met alles wat je nodig hebt: spelletjes voor kinderen, elektriciteit, picknicktafel enz... Zeer schoon, we hadden een zeer rustige goede nacht. Royale staanplaatsen afgebakend door kleine heggen. De nieuwe eigenaar zorgde ervoor dat we ons zeer welkom voelden, ze is erg vriendelijk en maakt graag een praatje. We hebben het erg op prijs gesteld. De weg niet te dichtbij stoort helemaal niet. We komen met plezier terug.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Stille plaats. Je kunt de kleine vliegtuigen en zweefvliegtuigen zien, aangezien je net achter de landingsbaan van het vliegveld bent. De penningen voor water en elektriciteit waren niet beschikbaar maar ondanks dit en het materiaalmagazijn aan de ene kant, zagen we graag de rustige bedrijvigheid op het vliegveld. De ingang van het gebied bevindt zich in een kleine uitsparing aan de hoofdweg. Niet gemakkelijk te herkennen. Stoelen redelijk in de breedte. Een beetje kaal maar dat is ok
We konden onze voortent niet volledig uitklappen, dus de plaatsen zijn krap! Aan de andere kant, wat echt merkbaar was, is dat we voor een keer niet werden gewekt door blaffende honden en we niet moesten kijken waar we liepen: geweldig initiatief van de manager!
Proficiat aan dit zeer vriendelijke stel dat ons zeer goed heeft ontvangen en met wie we een aangenaam gesprek hebben gehad. Felicitaties aan hen voor de onberispelijke netheid van hun gebied. Met veel smaak en moed wisten ze van deze plek een rustige, mooie en zeer aangename plek te maken. Wij waren er in de nacht van 3-4 juni 2022. In augustus zal er een verandering van eigenaar plaatsvinden.
De enige twee goede punten zijn dat er direct naast het fietspad en de zee is. Anders is dit gebied erg luidruchtig! Tussen de weg ernaast, de parkeerplaats ernaast, het geblaf van honden, de mensen die dag en nacht toeteren en de mensen die hun honden overal hun behoefte laten doen, het verpest werkelijk alles. Bedankt aan de stad die duidelijk grote inspanningen heeft geleverd om dit gebied aangenaam te maken.
Vriendelijke ontvangst. Niets te zeggen op dit punt Je hebt uitzicht op zee en dat is fijn. De standplaatsen zijn niet te krap en dat vinden wij prima. Maar het grote minpunt is dat het soms luidruchtig is door blaffende honden. Jammer !