@JO-MA
- 2006
we staan hier nu weer op deze prachtige camperplaats. Alles top geregeld,geweldig sanitair(wellnes). Mark en Chantal bedankt voor jullie gezelligheid. we komen zeker terug
prachtige cp netjes en verzorgd. vriendelijke eigenaren je voelt je er thuis. zeker een plek om terug te komen.

zijn hier vandaag aan gekomen op deze zeer mooie camperplaats. gezellige beheerders en alles tot in de puntjes verzorgd. TOP CP
staan hier nu op deze top cp. alles netjes en goed. stroom betalen naar gebruik. de moeite waard om terug te komen.
wat een super cp. we staan nu hier op deze cp en er is werkelijk niets op aan te merken. leuke en gezellige gastvrouw en ook moeders natuurlijk. sanitair 10+. gewoon een top plaats. een plaats om regelmatig terug te komen. TOP
prachtige cp onder Apeldoorn. net sanitair gewoon alles wat je nodig hebt. een cp om vaker terug te komen. beheerders gaat zo door
We staan nu hier op deze prachtige cp alles netjes en verzorgd. Echt niets op aan te merken. Leuke en vriendelijke beheerders. Gewoon een top plaats om er weer terug te komen. onderweg nog even een heerlijk en betaalbaar softijsje te halen bij de papegaai in Overloon. tot de volgende keer wij komen zeker terug.
afgelopen weekend hier gestaan. wat een prachtige cp ,echt niets op aan te merken. vriendelijke en behulpzame beheerders. zeker een plaats om terug te gaan. Van ons echt een dikke 10
afgelopen weekend hier gestaan, mooie cp alles aanwezig wat je nodig hebt. prijs kwaliteit oke. Gewoon een fijne plek om terug te komen.
camperplaats was oké alleen de beheerders waren uitermate niet vriendelijk. Te commercieel. Komen hier nooit meer
staan hier nu prachtige cp .Alles goed voor elkaar , sanitair uitstekend gewoon top
dit weekend hier gestaan, echt een TOP cp. Alles wat je nodig hebt is aanwezig , prachtig sanitair en mooie plaatsen. Beheerders ga zo door
we staan nu hier op Mieke s hof , prachtige cp alles erop en eraan. leuke beheerders. alles ziet er netjes uit. weer een pareltje om terug naar toe te gaan
prachtige cp niets op aan te merken . beheerders ga zo door. wij komen zeker terug
prachtige cp , totaal niets op aan te merken. heerlijke kruidkoek. alle voorzieningen aanwezig en netjes. kortom voor ons cp van het jaar
Sitecode: 101936
prachtige cp , alle voorzieningen aanwezig ,mooie zwemvijver. gewoon een top cp met vriendelijke beheerders ,komen zeker terug

staan hier nu op deze mooie cp, uitstekende prijskwaliteit. alles netjes voor elkaar. sanitair netjes en verzorgd kortom een dikke 10. reden genoeg om hier terug te komen.9
14/08 hier gestaan op deze prachtige cp, alles netjes zoals het sanitair en de plaatsen, beheerders doen goed hun best om het iedereen naar de zin te maken. gewoon een TOP plaats
top cp, alles aanwezig sanitair zeer netjes evenals de cp. leuke vriendelijke beheerders. prijs kwaliteit goed ga zo door

prachtige cp alles goed voor elkaar, net sanitair 3 x daags schoongemaakt en mooie plaatsen .vriendelijke beheerder. Binnen 10 minuten fietsen hartje Harderwijk.
prachtige nieuwe cp, sanitair netjes en zuiver heerlijk grasveld om op te staan. al met al een top locatie.

staan nu hier op de cp , hier is niets op aan te merken. gewoon top alles netjes en goed voor elkaar . ga zo door
prachtige cp alles piekfijn in orde. de moeite waard om terug te komen. In 1 woord gewoon een top CP
Mooie pc alles ziet er netjes en schoon uit. Goede WiFi en gastvrije ontvangst, plaatsen zijn mooi en ruim.
Prachtige cp alles wat je nodig hebt is er. Mooi schoon sanitair. Prijs is goed voor hetgeen wat je krijgt. Wij komen graag terug op deze TOP CP👍👍
Prachtige cp alles er op en aan. We staan hier nu het paasweekend helemaal super. Helemaal vol ondanks dit sanitair zeer netjes. 👍👍

Wat een heerlijke cp midden in het bos rond een natuurvijver waar je heerlijk kunt zwemmen. Hier is niets op aan te merken. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ga zo door op deze TOP PLAATS
Leuke cp in het bos
Sitecode: 42050
Prachtige cp hier gestaan onder de fruitbomen. Vriendelijke beheerders en zeer nette sanitair. Echt een cp om terug te komen. TOP
Is gewoon een top cp vriendelijk, gastvrij en netjes👍👍
Mooie cp alles wat een camper aar nodig heeft. Netjes en verzorgd. Vriendelijke eigenaars. Goede uitleg over de omgeving. Gewoon top
Top cp
Mooie cp aan de jachthaven. Jammer dat je voor stroom telkens 50 eurocent moet betalen. Kan beter bij het stageld berekend worden
Mooie cp met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke eigenaars top
Mooie cp, vriendelijk ontvangst, eten word bij de camper gebracht. Mooi gebied om te fietsen.

25/04 hier gestaan wat een prachtige cp top
Zeer nette cp 1ste paasdag lekkere paas eieren geserveerd door beheerders. Gewoon een top cp om regelmatig te bezoeken
Grote bouwput we mooi centrum
Mooie camping wel veel verkeerlawaai en WiFi 1 euro per dag per apperaat was minder
Camping zeer slecht parking voor de camping is beter staan genoeg campers en sta je voor 4 euro 24 uur
Nette saaie camping. Op zondag geen busverbinding
Mooie cp om Lyon te bezoeken sanitair matig en zeer weinig verlichting
Mooie cp hartje centrum 👍 wel zonder voorzieningen maar dat heb je niet nodig als camper aar zijnde en dat voor maar 4€
2,3 en 4/5 hier gestaan mooie cp goed bereikbaar en dicht bij centrum sanitair goed en verwarmd restaurant ook goed lekker gegeten voor een betaalbare prijs
29-30/3 hier gestaan voor 16.50 alles netjes uitbater 's zeer vriendelijk alles bereikbaar op korte afstand voor herhaling vatbaar
27 en 28/10 op deze top cp gestaan. 27/10 aan gekomen zonder reservering cp was vol ivm Halloween. beheerder regelde nog een plaatsje voor ons dit was helemaal perfect.voor de beheerders en cp een dikke 10
13 en 14/10 hier gestaan ondanks een beetje geluidsoverlast blijft dit een prachtige cp met mooi uitzicht. top gemeente Bergen op Zoom.
Sitecode: 19187
26 en 27/5 hier gestaan mooie camping met zeer nette sanitair en vriendelijke behulpzame beheerders. top cp
Top cp, schoon en netjes ,prachtig uitzicht op jachthaven en Roermond.
Leuke plaats om Deventer te bezoeken; met vriendelijke beheerder, wij stonden hier afgelopen weekend met prachtig uitzicht over de IJssel en de stad.