@JPE-Bos
- 2001
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 195258
Mooie camperplaats. Maar het geautomatiseerde systeem is ingewikkeld. Op zondag 16 aug begreep ik niet helemaal hoe het systeem werkte Bij het inchecken, hield ik 2x mijn kaartje voor de betaling voor contactloos betalen. Dus 2x afgeboekt. Tel werd niet opgenomen. Ik kreeg geen mail met de code. Na herhaaldelijk bellen kreeg ik een code voor de slagboom. Ik moest maar een mail sturen met de vraag om 1x terug te storten. Daar wacht in nu op.
Juli 2026
hele mooie camperplaats, met prachtige sanitaire voorzieningen(nog ff afmaken, want het is nu wel wat behelpen) Bestel een container en voer de overtollige bouwafval af. Straatje aanleggen en nog wat zaken afmaken en je hebt een TOP CAMPERPLAATS.
Juni 2026
Sitecode: 195888
super zo’n mini camping. inchecken via de site werkt prima. enthousiaste beheerders die er helemaal voor gaan. alle ruimte in de zon of in de schaduw. prachtig sanitair, leuke leeshoek wij camperen al 25 jaar, maar dit is TOP. Peter & Marjo
2022
is gesloten, hek was dicht niets te zien
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prima camperplaats in de natuur. Alleen de loosplaats voor vuilwater vraagt om verbetering: wanneer je afvoer aan de zijkant zit is het geen probleem, maar midden onder, dan moet je boven de put kunnen rijden en dat kan niet
Een heerlijke camperplaats, gewoon top.
Prima voor een bezoek van een paar dagen aan een stad die zich interessant ontwikkelt. Prachtig museum is een bezoek waard.
2018
Sitecode: 19915
Heerlijk rustig, alles heel eenvoudig maar prima in orde. Een aanrader. Peter Bos