@Jaak&Riet

Ander
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Voor de tweede keer hier. Wij vinden het een toplocatie. Thijs, Martine en de zoontjes zijn zo sympathiek. Deze keer waren hier gezinnen met kleine kinderen. Wij hebben genoten van de animatie die zij betekenden. Thorn ligt op wandelafstand, en de omgeving is prachtig om te fietsen. En verse bloemkolen van Thijs worden een leuke attentie voor onze buren.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen, verzorgd sanitair, vriendelijke en behulpzame eigenares. Wat wilt een mens nog meer? Mooie omgeving om te fietsen. De Groote Peel vinden wij een aanrader.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Sitecode: 22005

Een camping die bruist van leven. Gelukkige kinderen die fietsen, zwemmen, dammen bouwen in de beek. Wel veel autoverplaatsingen, gelukkig aan lage snelheid, maar toch meer dan wenselijk.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer ruime plaatsen (voor een camper zelfs te ruim). Sanitair piekfijn. Goede uitvalsplaats voor mooie fietstochten. Zeer vriendelijke en behulpzame uibaters. We hebben genoten. Dagprijs nu € 34,18.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een parel is dat hier! Van 't beste dat we al gehad hebben. Ruime plaatsen, kraaknet sanitair blok, sympathieke uitbaters. Over soms zwak wifi zwijgen we; dat vinden wij niet belangrijk. Dat binnenzwembad is een troef. Een plaats om aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camping. Elke plaats heeft een getegeld terrasje. Toegegeven: de naastgelegen weg 'klinkt'. De uitbater is zeer vriendelijk. Het sanitair gebouw is uiterst net. Wel even melden dat grijs water in de WC-loosplek gedeponeerd dient te worden. Er is een fietsenstalling met stopcontacten, en een ruime ontmoetingsruimte. Een plaats om aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camperplaats. De eerstgetoonde luchtfoto met rotonde klopt niet. 't Is hier heel rustig. Vogelgefluit geeft deze plaats een eigen karakter. Alle luifels zijn naar het Zuiden gericht. Sanitaire voorzieningen zijn netjes. Tip voor de automatische poort: plaats de snelkoppeling uit het bevestigingsbericht op de startpagina van de smartfoon; dan heb je ze gemakkelijk bij de hand.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Een camperplaats van de betere soort. Wat kon aangevuld worden, nadert zijn voltooiing. Kris, Tonny en Marie-Jeanne geven er een persoonlijk karakter aan, zelfs de meisjes Julie en Tine. We hebben de barbecue op vrijdag meegemaakt. Awel, die brengt mensen samen rond het vuur, gewoon en met een vettige lach. Voor fietstochten en wandelingen is dit een goed uitvalspunt. Dit is een plaats om terug te komen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen, vriendelijke eigenaren. Kort bij fiets- en wandelknooppunten. Hier te zijn in de aspergetijd is/was een smakelijke meevaller. Frigo's met wat eetwaren en dranken te koop. Kraaknet sanitair blok. Ruim voldoende toeristische informatie. Duidelijk een familie met een hart voor de camperaar.

Prachtige camping met ruime plaatsen. Het terrasje aan de camper is een meerwaarde. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Heel proper sanitair. Automaat met kaas en confituur. Ontbijt op zondag. Fietsenstalling aanwezig. Gesproken met gasten die hier al vaak geweest zijn, en met lof spreken. Nog verbeteren is haast onmogelijk.

Fijne camping met ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst in het Nederlands. De broodjesdienst is gemakkelijk. Dranken verkrijgbaar. Alles is aanwezig, behalve een centraal loospunt voor grijswater. Geen probleem, maar goed om te weten. Keggen bewijzen hier hun dienst. Fijne wandelomgeving. Documentatie bij de receptie.

Twee woorden: zalige rust. Prachtige fietsomgeving. Alles wat een camperaar nodig heeft, is er. Neen, geen sanitair blok, geen broodjesdienst, maar perfecte camperplaats met een zee van ruimte. Sympathieke eigenaars.

Leuke plek, vriendelijke eigenaren, nette voorzieningen, een gratis eitje en komkommer, een onverwacht eisje bij warm weer, broodjesdienst op zaterdag, prachtige omgeving om te fietsen. Lange zin om te zeggen dat het er goed is. Mooie plaatsen. Water op een centraal punt. Elektriciteit op de plaats, 6 ampère voor 3 euro of 12 voor 5 euro. Leuke zithoek met weids uitzicht. Trampoline voor de kinderen. En kortbij pittoreske dorpen.

Heel fijne kleine camperplaats bij een sympathieke groenteboer. Iedereen krijgt een doos met relevante informatie. Heerlijke fietsomgeving. Alle gewone voorzieningen zijn voorhanden, heel netjes. Bakker op wandelafstand. Wie even praat met Thijs, krijgt groot respect voor de boeren die voor ons eten zorgen, en voor de vrouwen die dit ondersteunen.

Wij hebben genoten van de rust, en de vriendelijkheid van de eigenaars. Wie hier komt, neemt het ezelgezang erbij. Valt wel mee, hoor. De alpaca's kijken in uw ogen, zonder verpinken. Dat elektronisch registreren en afrekenen werkt goed. Sanitaire voorzieningen zijn netjes. Stroom aan verspreide kolommen, water aan een centraal punt. Een plaats om terug te komen. En ja, een prachtige fietsomgeving.

Heerlijke camping. Ruime plaatsen met struiken afgescheiden. Water, elektriciteit en waterafvoer op alle plaatsen aanwezig, naast de gebruikelijke centrale loospunten. Eitjes beschikbaar, letterlijk vers van de kip. Grondzeil begrijpelijkerwijze niet toegestaan; maar kapotte grasplekken tonen dat sommigen zichzelf uitzonderlijk vinden. Het gezellige dorpscentrum is op wandelafstand.

Sitecode: 20731

Mooi verzorgde ruime camperplaatsen, nette sanitaire voorzieningen. Aansluiting elektriciteit en watertap dichtbij. De loospunten voor grijs water zijn gootjes. Aparte vuilbak per camper. Prima uitvalsbasis voor fietstochten. Bakker en andere winkels op 3 km.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Voor de vierde keer hier in anderhalf jaar tijd. Zegt dit genoeg?

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer hartelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer, behulpzame mensen. De plaatsen zijn mooi, voldoende ruim, en met water en stroom op de plaats. Veel voorzieningen voor kinderen. Broodjesdienst 's morgens. Gezellig cafeetje. Sanitaire voorzieningen hebben wij niet nodig, maar zien er netjes uit. Enkele eetzaken in de onmiddellijke nabijheid. Wie nog meer wenst, lijkt ons best veeleisend.

Een camping met een eigen karakter. We zijn vriendelijk ontvangen, waarbij de kok Dick een bijzondere vermelding verdient. Heerlijk terras en verdienstelijke eetgelegenheid. Een verbeterpunt is een loosplek voor grijswater; de individuele putjes liggen te hoog en vormen een gedoe. Verder: prima plek, en uitvalsbasis voor mooie wandelingen.

Mijn vrouw zegt: dit is echt wel een pareltje. Ik spreek haar niet tegen.

Voor de tweede keer een paar nachten hier gestaan. Wij hebben alles aan boord, dus geen sanitaire voorzieningen nodig. Wat verbeterd is sinds vorige keer, is de loosplaats voor grijswater: nog gemakkelijker. Nog verbeteren wordt moeilijk, want 't is al perfect. En dat uitzicht over het water! Wij verkiezen de plaatsen op het gras, met de luifel naar het water. Anderen staan op kiezel, met de snuit naar het water. Een een gezellig cafetaria.

Mooie plaatsen op een eenvoudige camping bij een actieve boerderij. Wat er moet zijn is er, in alle eenvoud. Voor echte camperaars met sympathie voor de boer, is dit een leuke plek.

Heel ruime plaatsen in een rustige omgeving. Leuk ook de dieren rond de camping (paardjes, geiten, varkens en een kip die bovenop een varken slaapt). Sympathieke eigenaars. Een koelkast vol drankjes. Prachtige fietsomgeving tussen de vele boerderijen door. Een plaats om terug te komen. Gelieve ook in de winter te komen, want de varkens missen de spaghettirestjes.

Uniek is dat hier. Mensen die een lap op het leven willen geven, doen er goed aan hier te passeren. Hier is alles losjes, ongedwongen, in goed vertrouwen. We hebben de barbecue meegemaakt. Goed. Verse producten. En als man: een drankenkaart die ge niet vanbuiten kunt leren. Nog van datte.

Prachtige camperplaats. Groot, maar knus in compartimenten ingedeeld. Sanitair hebben wij aan boord, maar wat we zagen was compleet en netjes. Vriendelijke eigenaren. Vertrek tussen 9 en 12; maar mits bijbetaling van 10 euro kan dit verlengd worden tot 20 uur als er geen volgende boeking is. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in deze prachtige omgeving. Goesting om terug te gaan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige camperplaats. Mooie ruime plaatsen met alle voorzieningen ter beschikking. De enorm grote omvang valt niet op door de schikking van de begroeiing. Honden zouden er aan de leiband zijn, maar dat klopt niet. Menig baasje gunt zijn troeteldier maximale vrijheid. De taverne met terrassen blijkt een succes te zijn. De ijscoupes verdienen aanbeveling. Wij komen terug. Best wel reserveren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie kleine camperplaats met zeer vriendelijke eigenaars. De sanitaire blok hadden wij niet nodig, maar zag er netjes uit. Er is zelfs een ligbad, een microgolfoven, een gevulde frigo met drankjes aan democratische prijzen. Buiten zijn er minder stroompunten dan camperplaatsen, maar er zijn stekkerblokken beschikbaar. Fietsen kunnen binnen geplaatst worden en opgeladen. Prachtige fiets- en wandelomgeving. Een plekje om terug te komen.

Prachtige plaats rond een visvijver. Vriendelijke uitbaters. De overnachtingen zijn af te rekenen bij aankomst (na 13 uur). Water en stroom met munten beschikbaar. Het cafetaria is open van woensdag tot zondag. Het straalt gezelligheid uit. Dat zo veel camperaars regelmatig terugkomen begrijpen wij nu. Detail: de afvoer voor grijswater vraagt wat precisiewerk; maar scherpschutters misstaan niet in't Kamp (= Leopoldsburg).

Mooie plaats om te staan. De stroomaansluiting is onder een luik in de grond; die hebben wij niet gebruikt. Water is een heel eind verderop, te halen met een gieter of zo. De rust en het uitzicht maken deze plaats een verblijf waard. Wij hadden geluk met nog 1 vrije plaats. Hier komen wij graag nog terug. In de buurt kun je fijn wandelen en fietsen, met knooppunten. Ook leuk: er is een fietsherstelvoorziening.