@JaapBr
- 2020
mooie locatie, ruime plekken en 100% goede sanitaire ruimte. vriendelijke beheerders.
fijne dagen gehad op deze camping. Ruime plaatsen en vriendelijke gastheer.
Fijne camping, goed en schoon sanitair en ruime plaatsen. vriendelijk ontvangst en mooie omgeving.
mooie landelijk gelegen camperplaats. sta geld wordt in het begin van de avond opgehaald. Echter de voorzieningen die er zijn moet je dik voor betalen, alleen grijs water kost niets. wanneer je hier 24 uur zou staan en gebruik maakt van elektra wordt het een dure plaats € 22,00 zonder voorzieningen.
Wat een prachtige mooie CP, al het noodzakelijke is aanwezig. Dicht bij Delden, en prachtige fiets en wandelroutes.
We hebben al meerdere keren genoten van deze camperplaats. Een prachtige locatie en fijne eigenaar J&J
Sitecode: 91937
Wat een prachtige locatie, en wat een vriendelijke ontvangst, door Crist en haar ouders. ondanks dat wij niet hadden gereserveerd en de camperplaats vol was werd zonder enig probleem de grasmachine uit de schuur gehaald, en alsnog een camperplaats gecreëerd..
geweldige camping, met alles er op en er aan, gastvrij ontvangst
volgens de app van CC is deze camping vanaf 30 april open. Echter vandaag aan de poort geweest, en van de vriendelijke eigenaar gehoord, dat de camping pas volgend weekend open gaat
schitterende lokatie, vriendelijke beheerder. komen zeker weer terug.
schitterende locatie, enigste min puntje, is het gebrek aan WIFI, grotendeels van de periode hadden alleen 3G.
prachtige camping/CP. vriendelijke ontvangst. mooie omgeving, zeker de moeite waard om terug te komen
Keurige en nette plaatsen. Het sanitair is schoon en netjes. Informatie over de omgeving ook aanwezig. JB
Polderzicht, is een mini camping waar je op je gemak voelt. Gastvrij, schoon en keurig schoon sanitair. Mooie ruime plaatsen. We komen zeker nog weer terug
vriendelijk ontvangst, maar sanitair was oud, en moesten bij gebruik daar apart voor betalen. Niet duur (€18,00) per nacht. staanplaats was minimaal, bij de eerste regenbui kregen we er een zwembad bij
mooie, ruime camper plek, jammer dat de voorzieningen nog niet klaar zijn, maar voor ons niet echt een probleem. komen zeker nog eens terug. Vriendelijk ontvangst, en behulpzame eigenaren.
alles is goed verzorgd, de staanplaatsen, het sanitair, en vriendelijk personeel. En daarbij een mooie omgeving.
schitterend CP lokatie, ruime plaatsen, en bijkomend voordeel, afhaalmaaltijden. Prachtige fiets, en wandel routes. We komen hier zeker terug
schitterende camperplaats, gedurende de jaarwisseling hier gestaan. de eigenaar is zeer hulpvaardig. voldoende wandel en fietsroutes. zeker een plaats waar we weer terug zullen komen.
mooie nieuwe camping, schoon sanitair. er staan af en toe meer campers/caravans dan op gegeven. vriendelijke beheerders, die er iets van proberen te maken. jammer dat er weinig info over het eiland niet voorhanden was.
Mooie lokatie, vriendelijke eigenaar. Komen zeker terug
Mooie ruime camper plaats, uitzicht op de moezel en wijngaarden