@JackdeRuijter
- 2020
Hele fijne kleinschalige camping met schoon sanitair De gastvrouw Colinda is een enthousiaste dame die bereid is je met alle vragen goed te adviseren Wij hebben hier 2 dagen gestaan Jack en Marian
Mooie camper plek met alle voorzieningen makkelijk in en uit checken Stroom prijs wat je afneemt Sanitair schoon Aardige beheerder En wees ook op de stempelkaart van de 3 camperplekken Stadskanaal Midwolda en Veendam Veendam leuke plaats met mooi Veen museum
mooie camperplaats met goede voorzieningen Aardige beheerder we kregen een tasje met allerlei folders voor de omgeving zat een stempelkaart in om nog 2 andere camperplekken te bezoeken en dat hebben we gedaan
Wat een geweldige plek bij het chateau van de mannen Pim en Laban Ze hebben een aantal dagen in de week dat ze voor de gasten koken alleen niet de dag dat wij er waren Maar we vroegen of het evt mogelijk was omdat er meer gasten die wel aten in het Chateau Geen probleem s avonds heerlijk aan de asperges met ham met ei en saus en salade genoten Een geweldige avond met de andere gasten gehad Zeker een plek om terug te komen Jack en Marian
Sitecode: 19429
Hele mooie camperplaats met alle voorzieningen Douche wc leeg plaats voor vuilwater en wc brood service restaurant achter een hek verharde plekken Met 15 min lopen naar Ronda
vorige week hier gestaan prima plek 's morgens warm broodje warme douche afwas plek wc legen
mooie camperplek naast restaurant waar je lekker kan eten hele gezellige avond met plaatselijke bevolking
hele mooie camping mooi sanitair je kan met de zoon met de auto naar de oude stad laten brengen en halen
mooie camping aan het strand We waren hier met 11 camper onder leiding van Myran en Peter van Endless om Wheels mooie dagen hier gehad heerlijk gegeten in restaurant
Een prachtige locatie Mooi Sanitair goed schoon gehouden Hele goede WiFi Wij hadden een prachtig uitzicht over landerijen en het meer
Hele leuke kleinschalige Camping lieve gastvrouw en man De kippen liepen lekker los daar Alleen effe teveel hanen geluid s morgens