@JackdeRuijter
- 2020
September 2026
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Sitecode: 22002
Vriendelijke ontvangst Zijn wel naar een andere plek op de camping gegaan Voor meer zon
Juni 2026
En mooie camping midden in de natuur de jonge eigenaar spreekt goed Engels De ouders hebben 2 x voor ons gekookt was heerlijk We waren daar met 4 campers
een prachtige camperplek aan het meer En zo rustig je hoor bijna niks en lieve eigenaar met zijn vader en moeder Ze heeft 2 dagen voor ons gekookt het was heerlijk wij waren daar met de groep Endless on Wheels En fantastisch plek.
Mei 2026
En hele mooie camping zijn hier in 2024 ook geweest vanuit Griekenland nou met de groep Endless on Wheels met 11 campers Zeer verzorgd sanitair Heerlijk gegeten met de groep en fijne gastvrouw
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Mooi sanitair en gezellige gastheer die je goed uitleg om naar Zagreb gegaan op 100 bus stop Bij afrekenen nog een glaasje pruimensnaps
April 2026
Hele fijne kleinschalige camping met schoon sanitair De gastvrouw Colinda is een enthousiaste dame die bereid is je met alle vragen goed te adviseren Wij hebben hier 2 dagen gestaan Jack en Marian
Mooie camper plek met alle voorzieningen makkelijk in en uit checken Stroom prijs wat je afneemt Sanitair schoon Aardige beheerder En wees ook op de stempelkaart van de 3 camperplekken Stadskanaal Midwolda en Veendam Veendam leuke plaats met mooi Veen museum
mooie camperplaats met goede voorzieningen Aardige beheerder we kregen een tasje met allerlei folders voor de omgeving zat een stempelkaart in om nog 2 andere camperplekken te bezoeken en dat hebben we gedaan
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden