@JacobdeGreef
- 2012
Wij hier 6 nachten, rond en met de Pinksterdagen, gestaan. Was fantastisch!!! Alles goed verzorgd. Is je camper groot of klein en voor prachtige omgeving moet je bij "de Kleine Geest" zijn. Pluk de dag.
Wij kwamen met een serieus grote camper. Er werd plaats voor ons gemaakt. 4 nachten gestaan. Wat een mooie camperplaats, mooi/schoon sanitair, gastvrijheid, gezelligheid, prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. Bedankt, we komen zeker terug!!
Wij kwamen met een serieus grote camper maar er werd plaats vooor ons gemaakt !! 4 nachten gestaan en enorm genoten van de prachtige camperplaats, mooi/schoon sanitair, de gastvrijheid, gezelligheid en schitterende omgeving met veel wandel en fietsmogelijkheden. Bedankt, we komen zeker terug!!!
Wederom met veel plezier gestaan!! Veel succes met de nieuwe locatie!!
Het weekend van Koningsdag bij de " December Hoeve" gestaan. Alles top volgens de regels RIVM (geen sanitair open, alles op goede afstand) Heerlijke omgeving om wandel of fietstochtje te maken!! Bedankt Familie Rus.

Wat een teleurstelling vandaag, zijn al meerdere malen hier geweest en worden vandaag letterlijk weggestuurd omdat we te lang zijn?? Dat regels kunnen veranderen, oké, maar maak dat op een nette manier duidelijk!! Op de site staat niets over lengtebeperking.
Mooie plaats, ook geschikt voor grote campers. Mooi gebied dichtbij de Rijn en een meer voor de camper om te vissen. Voldoende fietsmogelijkheden. Zeer goede sanitaire voorzieningen. Nette prijs.
Mooie camperplaats aan de rand van de stad. Op loopafstand van de historische binnenstad Soest. Ook veel fietsmogelijkheden. Geschikt voor grote campers. Nette prijs.
Deze camperplaats is (ook) geschikt voor grote campers, het hele jaar open. Vanaf April wordt er nog uitgebreid. Een ideale plek om te fietsen en te wandelen. 8 km van Assen, 2,5 km van voormalig kamp Westerbork.
Mooie camperplaats, hartelijk onvangst. Erg behulpzaam. Geen vuilwater afvoer mogelijkheden, verder alle voorzieningen aanwezig. Ligt aan fietsroute, prima plek om Zwolle te bezoeken.
Ruime camperplaats, mooi en schoon sanitair. Geen lengte limiet. Stad per fiets bereikbaar, ~ 2 km.
Mooie cp, zeer enthousiast en behulpzaam ontvangst !!! Stadje gezellig, voor wandelen en fietsen veel mogelijkheden. Bezoek Zwolle de moeite waard.
Mooie cp, dichtbij de stad, mooie fiets mogelijkheden, de geluiden van vervoer zijn wel duidelijk aanwezig. Vriendelijk ontvangst en voor ons prettig verblijf.
Sitecode: 20937
Wij hebben 3 nachten op deze camperplaats gestaan, daar is echt alles wat een camperaar nodig heeft. Het is niet luxe, maar wel aanwezig !! Zeer vriendelijke eigenaar en zijn famile. Heerlijke eieren te koop!! Prachtige fiets en wandelomgeving.
Mooi rustige locatie op het spooremplacement. Goede fiets en wandel mogelijkheden. Fietsen op de (oude) spoorbaan heeft als nadeel, dezelfde weg terug. Geweldig is, dat de enthousiaste burgemeesterin 's avonds komt afrekenen.
Mooie ruime, rustige plaatsen. Goede locatie voor fiets-en wandeltochten. Alles aanwezig wat wij nodig hebben (stroom, water, loos mogelijkheden). Als aanspraakpunt hebben Henk en Netty het beste met je voor!!
Sitecode: 20315
Een mooie (start) plaats om de omgeving van polder en vaste land te bekijken, prima om met de fiets te doen. Kuinre, op loopafstand heeft een Superr, voor de levensmiddelen, een 1001 dingen winkeltje, een eetcafe, bloemenboetiek, kortom de moeite waard!!!!
Voor bezoek aan Gent een prima plaats, alleen prijs is te hoog. Mooie omgeving goede fiets mogelijkheden. Geluid van de naast gelegen (snel) weg is hinderlijk.
Ruime campermogelijkheden met voorzieningen waar een camperaar behoefte aan heeft. Water Stroom en afval mogelijkheden. Dichtbij strand en stadje. Goede (vlakke) fiets mogelijkheden in een mooie omgeving. De Somme heeft vele mooie gezichten!
Een mooie ruime camperplaats, vriendelijke ontvangst. Met net en ruim sanitair. Veel (vlakke) wandel en fiets mogelijkheden. Goed betaalbaar voor wat je gebruik!
Camping Zeeburg is voor een camperaar een heerlijke camping om Amsterdam en de omgeving te gaan bezoeken. Dicht bij de tramhalte, mooi te fietsen of voor een schitterende wandeling. In het laagseizoen voor een mooi bedrag. Ontvangst door uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een mooie plek, met nieuwe eigenaars, uiterst vriendelijk en gastvrij! Veel mogelijkheden, lopen en fietsen, winkelen. Let wel op de (nog) beperkte camperservicemogelijkheden, geen afvalwater lozing en tapmogelijkheden. Gelegen aan fietsknooppunt. Wij wensen de (nieuwe) eigenaars veel succes toe met hun slogan " WIJ ZORGEN, U ONTSPANT!
Een mooie camperplaats, wat alles biedt wat een camperaar nodig heeft! Vriendelijk ontvangst, ruime plaatsen, ruim toilet /douche, Wi-Fi inclusief. Goede fiets- en wandelmogelijkheden, dit tegen een heel schappelijke vergoeding!
Prima plaats en de voorzieningen zijn goed. Douche en wc te gebruiken in het zwembad tegen een vergoeding! Rees is mooi en de omgeving de moeite waard om te verkennen.
Sitecode: 20937
Mooie plaats aan de zuidkant van de bosrand!!! Ruime plaatsen en een hartelijk, gastvrij ontvangst. Geweldig uitzicht over de weilanden, die nu extra mooi waren door de rauw vorst!! Goede fiets omgeving. Komen daar graag nog eens terug.
Prima plek voor bezoek aan Amsterdam. Fiets mee is een aanrader. Voor herhaling vatbaar.
Mooie cp met alles wat je nodig hebt! Goede uitvalsbasis voor stadsbezoek, fiets - en wandeltochten.
Een camperplaats die alles biedt wat je nodig hebt om te recreëren. Verhard, ruim, rustig, met goede uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht. Dit geldt voor zelfsupporting campers!