@Jajokamp
- Roller Team LIVINGSTONE Livingstone 2
- 2017
- Buscamper
2021
We brachten hier een nacht door op 30.07. Zeer vriendelijke eigenaar. Dicht bij het strand en winkelcentrum. Helaas hoor je de weg en treinen 's nachts. Kosten € 20 voor 3 personen. Elektriciteit is extra te betalen.
We zijn sindsdien 3 dagen geweest. 26.07 tot 29.07. Zeer vriendelijke plek met alle voorzieningen voor campers. Voor teams met honden zijn er speciale omheinde plaatsen. Er is een bar met drankjes en snacks. De kosten bedragen 20 € / 24u
Helaas is het geen camperpark. Dit is een openbare parkeerplaats met voorzieningen voor campers. Veel andere auto's en mensen gedurende de dag. Een erg vies strand. Naar mijn mening, max voor één nacht.
We hebben 3 dagen gestaan van 22 juli tot 25 juli. Zeer mooie plek met alle voorzieningen. Een heel mooi strand in de buurt.
Wij waren hier op 21 juli. Helaas, zoals op de foto's te zien is, zit er geen beton tussen de blokken. Aan de positieve kant Heel dicht bij het oude stadscentrum. Alle service en elektriciteit aanwezig.
Een erg coole plek. Zeer vriendelijke eigenaren. Strand aan de overkant. Alle vereiste service beschikbaar. We kwamen aan op 19 juli en we vonden het zo leuk dat we een paar dagen zijn gebleven.
Gratis parkeren voor campers. Alle service en elektriciteit aanwezig. Rustig en vredig 's nachts. Zeer mooie oude stad op 10 minuten lopen. ik raad aan
Wij waren hier op 17 juli. Een plaats wordt betaald 10 € voor 12 uur Zeer dicht bij de oude stad. Water en afvoer aanwezig. Over het algemeen ok, ik raad het aan.
Sitecode: 20361
We hebben hier twee keer een nacht gestaan op 16 juli en 31 juli. Alles is oke. Een klein stadje in de buurt. Soms kan de nabijheid van de stadsweg storend zijn. Elektra, water en afvoer aanwezig.