@Jako911
- Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI
- 2016
- Mercedes
- Buscamper
In april ook al eens geweest: reden genoeg om terug te komen!! Je komt daar in een warm bad terecht; Gies en John zijn kanjers; je komt daar niets tekort!! Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Dit wordt voor mij en m’n hondje m’n vaste stekkie als ik in deze omgeving ben!! Muchas gracias por todo!! Knuffel van Karen (en Cooper).
ik kan me alleen maar aansluiten bij voorgaande reviews; je komt echt in een ‘warm nest’, Gies en John zijn toppers en het ziet er allemaal pico bello uit. Ik ben n dag langer gebleven dan de bedoeling was. Ik had me door de reviews een beetje ongerust gemaakt over de route ernaar toe, maar dat viel me ontzettend mee, voor mij (vrouw) vond ik het heel goed te doen! So no worries!!
Helemaal niets op aan te merken en alle andere reviews kloppen!!! Maarrrr ik heb tot nu toe nog geen één camping bezocht waarbij de prijs klopte met wat er op de Campercontact site staat, dus beste de eigen site van de camping raadplegen. Bij deze was het verschil erg groot: CC zegt £27 en wij moesten (met hondje) £43 afrekenen voor 2 personen. Als we die prijs van tevoren hadden geweten… waren we er nooit geweest Maar de camping zélf: súper!!
op de camping niks aan te merken op bovenstaande reviews, maar ik heb tot nu toe nog geen één camping bezocht waarbij de prijs klopte met wat er op de Campercontact site staat, dus beste de eigen site van de camping raadplegen. nu was de prijs p nacht voor 2 pers. en elektriciteit met hond £31. verder alles prima hoor
Als je van rust en mooie, ruige natuur houdt, zit je hier helemaal goed!! Daarbij is Melanie een súper gastvrouw die een mooie sfeer kan neerzetten! Hebben we nergens meer zo meegemaakt. Staat voor alles en iedereen klaar, behulpzaam! We zijn er uiteindelijk 8 nachten gebleven, ipv 3! Om de weg ernaartoe beter te vinden, kun je het beste vanuit Altea komen. (en anders Mel bellen 😅) Wij gaan er zéker terugkomen, mogelijk deze winter nog!!! 👍
de cp zoals in de andere reviews herkenbaar, voors en tegens, maar prima locatie om Valencia te ontdekken. Minpunt: op de cp kun je een 10 ritten pasje voor de metro kopen, prijs €18,- en alleen cash te betalen. Op een metro station hebben we het pasje opgeladen met 10 ritten voor €6,- Doe er je voordeel mee… Jo & Karen.
Tja, ik kan me eigenlijk alleen maar aansluiten bij de vorige reviews!! Zéér vriendelijke en behulpzame eigenaars!! Een práchtige omgeving en rust! N middag op onze hond 🐕 letten, zodat wij naar de flamingo’s konden fietsen was ook geen probleem! Kortom voor herhaling vatbaar. 🙏 Dominique en Lupe: THANKS!
Onbekend het aantal sterren, alleen staat de sluitingsdatum bij camper contact verkeerd: is al vanaf 11 oktober gesloten!! Wij stonden de 24e voor een gesloten poort… 😫😩
Als je rust, natuur en twee mooie, lieve mensen om je heen wilt hebben moet je hier zéker naar toe!! Denise en Emanuel halen alles uit de kast om het je naar de zin te maken!! Zelfs een wasmachine aangesloten om een wasje te draaien. Héérlijk verblijf (3 nachten) daar gehad en mooi in de natuur gestaan!! Dankjulliewel!!
één ster is nog teveel!! Het laatste kwartier is een slechte kiezel/ keien weg, waar je camper helemaal door elkaar rammelt. En het stuwmeer was meer droog dan ‘gevuld’. Een teleurstelling, wij zijn meteen omgedraaid. En er was geen weg om verder te rijden, dus die hele keien weg weer terug…
2e dag onderweg. Top plek. We staan er als enige. ZO STIL!!! Wandeling van 13 km door de omgeving. Verder niks te beleven😃 Heerlijk!!!