@Jan&Ciska

2016
6.99m
Bezit

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Jammer, we kwamen dinsdag 14 oktober aan maar alles was gesloten terwijl volgens de app de camperplaats open is.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

het sanitair is er nog niet maar dat komt vast goed. Erg vriendelijke ontvangst en heerlijk gegeten. Normaal moeten we i.v.m. een intolerantie van suiker en.... veel uitleggen. hier wist men precies wat we bedoelden en t was heerlijk voor een acceptabele prijs. mooie omgeving mooi om te fietsen. komen zeker terug

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie plek vriendelijke ontvangst. prachtig mooi sanitair verharde plekken mooi uizicht. komen zeker nog eens terug.

Helemaal met laatste review eens, prachtig. we waren hier ook 10 en 11-06 -2023. . Mooie vijvers vol met kwakende kikkers. Mooie omgeving lekker fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima overnachtingsplek. ziet er keurig uit, netjes schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij vonden het een prima camping sanitair is schoon en de plek is redelijk. Wij kregen een zeer vriendelijke ontvangst. Salou is een mooie plaats en heeft fijne restaurants. Is op de fiets goed te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping keurig en schoon sanitair grote plaatsen. we betaalden € 17,00 per nacht.. zeer vriendelijke ontvangst . 16 april gekomen 19 april 2023 vertrokken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een fijne camperplaats . We werden erg vriendelijk ontvangen en meteen gevraagd of we mee wilden eten want er werd paella gekookt, nou en dat was me toch lekker. Fijne camperplaats ruime plaats. Je zou niet zeggen dat t n camperplaats is maar een camping. Het was erg gezellig en zeker de moeite waard .

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Dank je wel Robert en Will voor wat betreft de tip voor de toegang. Inderdaad wij hebben ook €21,- betaald met ACSI. kaart. Mooi sanitair en keurig schoon gehouden door 2 vrolijke dames. Fietsen langs t strand naar de haven is leuk en goed te doen. supermarkt is een paar km fietsen maar goed te doen.

Sitecode: 20286

keurig netjes en mooi sanitair. fijn dat je van tevoren een plek uit kunt zoeken. Net als vorige schrijvers uitkijken voor lage takken op de plek. Jammer dat het mooie zwembad gesloten was.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Snachts rustige camperplaats, hier 2 nachten gestaan. vlak bij dierentuin waar je geen last van hebt. prima plek maar geen voorzieningen wel kun je vuil lozen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fijne plek leuk dorp en mooie wandeling langs de kust. mooi zicht op de zee. Je kunt t toilet legen vuil water lozen en schoon water tanken voor € 4,00 .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij vonden het geen fijne plek afgelegen. we voelden ons daar niet veilig. vertrokken naar een betere plek Tapla

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Rustige camping in klein dorpje, erg vriendelijke ontvangst door eigenaar. Sanitair prima en € 12,00. we waren hier 05-04-2022

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie plek aan meertje achter Restaurant waar je heerlijk kunt eten. Erg vriendelijke ontvangst.