@Jan-Sjoerd-1966
Wat een prachtige camping met koffie en cake bij inchecken. Het toiletgebouw top en super schoon. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. AANRADER.
Normaal schrijven we niet snel een review maar voor deze camping maken we de uitzondering. Hartelijke gastheer en vrouw, behulpzaam bij het maken van je plannen. Super schoon sanitair en heerlijke pizza op zondagavond. De kneip is lekker na een inspannende of warme dag. Camping ligt dichtbij het station zodat je zomaar in o.a. Bad Mergentheim bent. Ook fietsen (met ondersteuning) en wandelen in de omgeving zijn hier goed te doen.
Mooie camping tegen Oosterhout aan. Kleinschalige met een mooi schoon sanitair. Plekken zijn mooi groot met voor de camper een verhard stuk terras op de plek. Een winkel erbij waar fruit en groente te koop is.
Rustige mooie kleinschalige nette camping. Steenbergen ligt op slechts 3 km. Het sanitair is superschoon. De beheerders zijn aardig en facilitair. Een aanrader om hier na toe te gaan.
Sitecode: 20238
Wat een prachtige camping en het sanitair hebben wij nog nooit zo schoon en netjes gezien.