@Jan-en-Astrid-R.
Wat een heerlijke plek! Het sanitair is mooi, de douches werken nog niet, maar wij zijn zelfvoorzienend. Op de meeste plekken heb je een zeer weids uitzicht en ‘s nacht is er zo weinig lichtvervuiling dat je een pracht van een sterrenhemel ziet. De eigenaren zijn heel enthousiast en kennen de omgeving goed. Die is prachtig om te bezoeken per fiets.
Sitecode: 20384
Een heel mooie camperplek op een perfecte locatie om Zierikzee te bezoeken of omgeving te verkennen. Wij hebben de honden alleen overdag gehoord. Prijs/ kwaliteit is prima, supermarkt op loopafstand, meer is niet nodig. Fijn ook dat je pas echt aan de paal of als je dicht in de buurt bent via de app kunt inchecken. We maken te vaak mee dat camperplekken gereserveerd zijn. Die mate van vrijheid vinden wij belangrijker dan de prijs.
Dit is ons tweede bezoek dit jaar. met Pinksteren ontdekt. Dus toen we nog een paar dagen vakantie met de camper te goed hadden was de keuze snel gemaakt. Mooie plekken op grasveld, tussen de bomen en heerlijk rustig, je hoort alleen de vogels en ziet de eekhoorns zich tussen de bomen roetsen. Prima sanitair met 50 /20 cent of kaart voor warm water. Perfecte uitvalsplek voor wandelen en fietsen op de Sallandse Heuvelrug, leuk centrum.
Heel bijzonder, zo’n grote CP. waren op tijd dus plek voor het uitzoeken. Pas systeem duidelijk, waren voor 18 uur ruim €12,00 kwijt. Geen gebruik van sanitair gemaakt, hebben we zelf. Stond om 7.30 al wel een rij voor douches, zijn er niet veel. Ideale plek voor bezoek aan stad Trier.
Prima CP voor doorreis, ruime plekken en plek genoeg. Munten voor stroom en water bij grote bus remise waar je langs rijdt op de weg naar de plek, 24/24 open. Lidl vlakbij om koelkast vol te laden voor verdere reis.
Campings rondom Straatsburg waren “complet”, maar geen spijt van deze mooie camperplaats op fiets afstand (6km) van het centrum van Straatsburg. Plek betalen met creditcard (accepteert gewone bankpas niet!) of munten, elektriciteit met munten. Mooie vlakke plekken en ruim voldoende.Via wandel en fiets brug over de Rijn nog een groot park om in te wandelen. Mega bakkerij op 1,5 km, om 7.00 open!
Sitecode: 12016
Een plek met schitterend uitzicht. Als je in het restaurant eet hoef je de standplaatskosten niet te betalen, elektriciteit apart betalen. Geen aparte kraan voor tap water. Goede uitvalsplek voor wandeling rond Lac Blanc, wel voor de geoefende wandelaar. Midden in de nacht bij helder weer de mooiste sterrenhemel te zien.
Geen voorzieningen als elektriciteit en water, dus zorg dat je dat hebt of niet nodig hebt. Toiletten bij winkel blijven open. Eigenlijk kun je de hele parkeerplaats gebruiken, heerlijk stil, avontuurlijke plek.
Mooie ruime plekken, je kunt zowel in de zon als in de schaduw zitten. Sanitair OK, tijdens afwas tijd wil het warm en koud water nogal wisselen in de douche, maar met mooi weer geen enkel probleem. Bakkertje om de hoek verdient een dikke 10, supertje hebben we niet gevonden, Super U en Lidl in Munster.Prima uitvalsplek voor (race) fiets en wandelingen.