@Jan-en-Jacq
2 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

Allerhartelijkst ontvangst. Toilet en douche wat verouderd maar dat neem je voor lief met zo’n geweldig uitzicht! Als je geen hoge eisen stelt een echte aanrader!!!
Als je rust zoekt is dit een geweldige plek! veel mooier aan een fjord kun je niet staan. De weg is na krap maar goed te doen. Onze camper is 7,5 meter geen enkel probleem. Als de streekbus er kan komen kan iedereen er komen! Bushaltes staan op Maps. Douches betaald 10 kronen. Boten om te vissen te huur.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
2 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Deze camperplaats bestaat niet meer
2022
Besproken vanaf de boot. Geen probleem als je wat later aankomt. Gezellige Nederlandse eigenaresse die veel van de omgeving weet. Heerlijk rustig gelegen op het boerenland. Geen douches en toiletten. Aan te raden als stop van en naar de boot van Harwich, is een uurtje rijden.
2020
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Kom hier inmiddels voor de derde maal. Maar was tevens de laatste maal. Je wordt bij de receptie afgesnauwd en we wensen minimaal als klant en niet als een hond behandelt te worden!
Mooie goed verzorgde CP. Mogelijkheid tot ledigen grijs water, cassette toilet en inname drinkwater. Overnachting € 15,- stroom inclusief. Is familiebedrijf in diverse groente. Zeer grote winkel met allerlei streekproducten en buitenterras. Hotel in aanbouw. Fijne stop langs de A5. Hartelijke ontvangst.