@JanBrouwers
- 2020

- Fiat Adria Twin 640 Supreme SGX
- 2021
- Buscamper
Tanja en Yuri zijn de beste Hostal ever. Hun plaats biedt alles voor iedereen. Wandelaar, fietser, roadtrip, camperaar. Dicht bij de natuur....easy going.... Wandelen, fietsen, relaxen, Slovenië relaxed Schoon, hygiënisch, allesvoorhanden, praktisch
fantastisch....camperen zoals camperen bedoeld is....waar het vandaan komt
Heel mooi gelegen, met wandel- en fietsroutes direct aan de camping. Zeer ruime plaatsen op vlakke ondergrond. Perfect en schoon sanitair. Leuke zitplekjes. Gezellige en gastvrije eigenaren met een vriendelijke ontvangst. Zeker een aanrader.
vriendelijke ontvangst flexibel in het kiezen van de gewenste plaats persoonlijke begeleiding om goed op de staplaats te komen handige online boeking met goede afhandeling van bevestiging en betaling, alles digitaal. Wanneer gewenst ook betaling contant of bij receptie gemoedelijke camping, familiebedrijf en dat merk je, niet grootschalig sanitair is niet ouder dan 10 jaar maar alles functioneert en is zeer netjes
wij zijn hier beroofd terwijl we sliepen in de camper. We stonden tussen de vrachtwagens. Kan overal gebeuren maar ons is het hier gebeurd
2021
Fantastisch rustige plek. Niet massaal. Leuk geprijsd. zeker waar voor je geld. Wellicht gaat de stichting van de marges op het stageld het sanitair een keer opfrissen. Let op: het sanitair is wel netjes en schoon.