@JanJes
- 1986
- Fiat Ducato Selbstausbau
- 2014
- Buscamper
De camping was voor ons een verrassing. In 1985 zijn wij hier ook geweest. Nu een volwassen camping met alle voorzieningen tot in de puntjes verzorgd. Mooie privacy rijke plaatsen.Voorzien van een waterkraan en elektra. De camping is direct gelegen aan het meer. Kortom een fantastische plek om tot rust te komen. Heerlijke wandel omgeving. Gr. JJW
Kort samengevat, prima camping. mooi sanitair, maar ten opzichte van de campinggasten te weinig capaciteit. verdient uitbreiding. Het uitlaten van honden door camping gasten met hond beter op sturen. Honden worden uitgelaten op de standplaatsen waar ' s avonds weer nieuwe gasten komen te staan. nogmaals prima camping maar bovenstaande punten verdienen aandacht. Jan W
Prima locatie om de stad te bezoeken. Camping redelijk tot goed. Ongelooflijk irritant dat er elke avond slechte bands een partij herrie teweeg brengen. Pffff. Op het moment dat ik deze review schrijf staan er een paar schorre kraaien te janken😭😭 Of wij terug gaan naar deze camping. Nee. Reden bovenstaande. Verder prima plek. Jan Westerhof