@JanKalkman
- Buerstner Nexxo Tt 660
- 2016
Dit is een parkeerplaats voor personenauto's. 's Nachts is er wel plek om met de camper te staan. Tussen 7 uur 's avonds en 9 uur 's morgens is het gratis. Je loopt zo over de brug de binnenstad in.
Allereerst het sanitair is te weinig voor het aantal gasten, lange wachttijden voor wc en douche. Daarnaast is het sterk verouderd en moet je voor de douche apart betalen 1€. De tarieven 21,50€ +stroom 5€ is het niet waard. Bij aankomst vooruit te betalen. Wanneer je eerder vertrekt krijg je niets terug. Dus betaal aub maar 1 nacht vooruit en ervaar zelf of je langer blijft of niet. Een goed alternatief is camping Maples.
Prima camping, ook het sanitair wordt netjes schoon gehouden. Achter de camping loopt een fietspad langs de rivier deJerte, zowel naar de stad als naar het stuwmeer. Het fietspad langs het stuwmeer is prachtig, door een mooi natuurgebied en de grillige oever van het meer volgend.
Heel natuurlijke omgeving op loopafstand van het strand. Stroom is inclusief en er is een zelfreinigend toilet. Vandaaruit zijn we via het fietspad naar Arcachon gefietst, een aanrader.
2023
Helaas is de camping voorlopig gesloten omdat de buren bezwaar aangetekend hebben
Sitecode: 20479
De prijs met de ACSI kaart is geen 23 maar €28
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Een rustig gelegen camping, 50 meter van de zee. Geen razende trein of last van verkeer. Netjes onderhouden. Eind maart betaalden we € 11,00 incl stroom.
Dit is geen camperplek meer!!
Dit is geen camperplek meer!!