@JanRoelofsen
Wij hebben 4 nachten op deze fijne camping gestaan met onze buscamper. Prima ontvangst, mooie plaatsen, schoon sanitair, verse broodjes, mooie ligging aan het meer. Goede uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen, wat wij per fiets hebben gedaan. Aanrader!
Kortgeleden twee nachten op deze minicamping gestaan. Wat een fijne plek om te verblijven! Vriendelijke en behulpzame eigenaren, goed verzorgd terrein met ruime plaatsen, tóp sanitair en extra aandacht voor hondenbezitters. Mooie landelijke en rustige omgeving, prima uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten naar bijvoorbeeld Zwolle en Hattem. Tot in detail klopt alles, een aanrader!!
Mooie camping met ruime plaatsen, 2 nachten gestaan met onze camper. Vriendelijke ontvangst bij de receptie, lekker gegeten bij de pizzeria. Goede uitvalsbasis om te wandelen en fietsen, bijvoorbeeld naar de hangbrug en het mooie plaatsje Echternach.
Wat een fijne plek om een paar dagen te staan met onze camper! Vriendelijke ontvangst op deze mooie, rustige camping bij een prachtige oude boerderij, ruime plaatsen en tóp sanitair! Duinen en strand dichtbij (met fiets) Een pareltje!!
Drie nachten op deze rustige camping aan de kust gestaan. Heel nette camping, ruime plaatsen (voor onze camper) aan de buitenrand. Mooiste plaatsen meteen rechts bij de ingang onder de bomen. Sanitair is heel schoon, douchen met een oplaadbaar pasje. De camping heeft veel vaste huisjes/sta-caravans allemaal op een rij, erg sfeerloos. Voor ons prima uitvalsbasis om te fietsen langs zee, mooie routes en genoeg fietspaden.